Kvällsblogg


Jag hittar ingen inspiration för att blogga ikväll. Jag är trött, har ont i huvudet och så var det den eviga halsbrännan som spökar. Är det någon som har några knep för vad man kan äta för att lindra den så är det mycket välkommet. Tänkte försöka prova mig fram lite innan jag bestämmer mig för att satsa på medikament från apoteket.

Vidare så är jag ensammen ikväll och försöker ta till vara på stunden genom att invänta Let´s Dance och bara vara och samla krafter inför i morgon. Då är det dags att damma av biljetterna som P fick av mamma och pappa i födelsedagspresent till Buddy Holly Musical. Håller våra tummar för att den ska vara bra.

Men nu ska jag mysa ner mig i soffan ytterligare och se på NCIS. Godkväll!




Kommentarer
Postat av: Jessica

kalicum hjälper mot halsbränna.. drick absolut inte juice m.m.



Annars åt jag Novalucol endel i slutet av graviditeten

2010-02-19 @ 19:18:05
URL: http://wearisome.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jo här är det åxå let's dance ikväll ;)

2010-02-19 @ 21:42:45
URL: http://wearisome.blogg.se/
Postat av: Maria

Låter inge vidare du.. Krya på dig

2010-02-19 @ 22:19:16
Postat av: Sinne

Håll dig borta från juice som ovan sagt! Jag fick det av lingonsylt också. Och det blir värre om du ligger ner när det sätter igång. Har läst att man kan palla upp med en extra kudde under huvudet när man sover om man har problem på natten :) Hoppas det släpper snart!



Skönt att allt är bra med dina värden och så, så slipper du tänka på sånt! Och skönt så länge man slipper äta järntabletter också :) Vi längtar tills eran bebis kommer!!

2010-02-19 @ 22:38:28
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/
Postat av: ma

Det är kanske dags att dra ner på dom pressade apelsinerna, för tyvärr är det nog så att det är dom som är den största boven i dramat.

Nattkram på dig!!!

2010-02-20 @ 01:34:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!