Mjölkkossa?


Godkväll vänner!

BVC besöket i måndags gick bra trots att gossen bara hade gått upp 100g sedan utskrivningen från 56:an. Jag hörde att våran barnmorska gärna hade sett att vågen hade tickat iväg lite till men tyckte samtidigt att vi skulle vara nöjda med att han fortsatt gå upp. Han är trots allt liten och blir fort trött av att suga så vi kämpar vidare och hoppas på några extra gram vid nästa besök.

Vidare så var jag med om en aningen suspekt upplevelse i går morse vid frukosten. Vi hade precis satt oss vid köksbordet och skulle till att börja äta då jag plötsligt känner hur det rinner något längs efter benen. Min första tanke var - blöder jag från underlivet..? Jag skjuter lite frågande ut stolen och vad möts jag av om inte bröstmjölk!? Hur fasen kom det dit? Man kanske skulle höra sig för om extraknäck på norrmejeriet? Nä skämt och sido så börjar man inse att den fräscha tiden är förbi :-P

Idag har vi haft besök av Emilios tremänning Hampus, min småkusin och hennes mamma vilket var trevligt. Dom hade med sig en present till gossen- tack,tack!

Hampus



Ska börja återgå till tv:n och göra ett försök till att vara social med P ikväll vilket är sällsynt nu för tiden om det ur huvudtaget har hänt sedan vi kom hem från Sunderbyn. Trots tappert kämpande så slutar det med att jag slocknar som en klubbad säl i soffan fram tills dess att Emilio ska äta vid 23 tiden och stackars P får sitta och zappa sig runt bland kanalerna för sig själv. Vilket sällskap man är.

Nå ha en fortsatt trevlig kväll!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!