Fantasilöst


Hej vänner, hur har ni det?

Här började morgonen med att jag vakna upp ifrån en riktig rysare om än det inte handlade om tandläkaren den här gången. Istället var det en lebbig svart skepnad som ville åt mig, hehe. Men väl vaken känns det mycket bättre och jag är inte alls anfådd längre.

Tror att det kan komma att bli en riktigt givande dag idag. P jobbar delat pass och kommer hem just efter 12 och hämtar upp mig för att åka iväg för några ärenden. Barnens Hus och Doffi står bla på listan. Därefter får vi se.

Är dags att ta sina onda höfter och pallra sig i väg till toaletten för att lägga på skönhetsmasken för dagen. Vad har ni för planer?




Kommentarer
Postat av: Sara

Åh, anar en dag med bebisshopping! Mys! Har ni hämtat ut boxen man får från barnens hus ännu? Vi gjorde det förra veckan! Svinbra med delat pass för övrigt, Robert har börjat köra med det han också. Hinner jag precis vakna till liv ur morgonlunken så är han hemma! Idag slutar han 18.30, jag passar på att baka inför bebisbesök (hallongrottor i ugnen nu, kladdmuffins på svalning)



Kul att ni också misstänker att ni har en kille på G för övrigt. Vi får väl se vem av oss som får rätt hehe. Kanske blir två flickor i slutändan, vem vet?!

2010-03-31 @ 13:00:17
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hehe du verkar ha fullt upp på nätterna redan :-P

2010-04-02 @ 10:24:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!