Ett kärt återseende


Då var man i Göteborg igen. Känns inte som om det var igår. Kom fram till att det är drygt två år sedan sist.

Efter en och en halv timme ovanför molnen landade jag på Landvetter med en duns igår och mötte där upp Martin och Tina som var snälla och hämta mig med rolls roycen. Var grymt skönt att slippa släpa på all packning så långt. Därefter åkte vi hem till dom och åt underbart god tacos, precis som på den gamla goda tiden, pratade gamla minnen och skrattade.

Mätta och belåtna förflyttade vi oss till vardagsrummet och Solsidan som strax skulle börja. Jag bara älskar det programmet. Dom har det verkligen inte lätt.

Sedan blev vi så småningom uppsökta av Johnblund och det blev dags för sängen och jag passade på att slå en signal till P som höll på att tömma spritskåpet med en kompis där hemma. JAHA!! När katten är borta dansar råttorna på bordet var det första jag tänkte men det visad sig inte riktigt vara så farligt som det lät men jag hann nästan bli lite orolig.


Nu däremot är första frukosten avklarad med gänget. Nybakt bröd, yoghurt och mussli stod på menyn. Inte alls dumt!

Frukost
Observera deras mycket fina julgardiner i bakgrunden :-P Frågan är om dom är sena med att ta ner dom eller om dom bara är väldigt tidiga med att sätta upp dom. 


Men nu ska jag fortsätta vara social. På återseende!




Kommentarer
Postat av: Sara

Nu hittade jag inlägget, då förstår jag att du inte kunde jobba...! Hu vad hemskt, och att de inte kunde ge något svar?! Konstigt. Vilken tur att det gått över nu i alla fall så du får en chans att njuta av din graviditet!



Kul med götlaborg, bra att passa på med såna saker nu ;-)

2010-03-14 @ 10:39:25
URL: http://krutgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!