Växhuset


Morrn,morrn!
Det blev inte till att printa ner några rader här igår då orken tog slut efter dagens utsvävningar. Morgonen började stressigt då vi skulle möta upp Carro och Neo för att traska iväg till Växhuset kring 09.30 som förövrigt var första gången för mig och Emilio. Där mötte vi även upp Sandra och Alvin och en kompis till henne som jag tappat namnet på.

Efter några timmar av lek och socialt umgänge begav vi oss vidare in mot stan vilket blev ännu en promenad. Väl på plats strosade vi omkring med hopp om att hitta en vintermössa till Emilio utan vidare framgång. Carro hittade en rånarluva åt Neo som hon lade undan.

Trötta och hungriga tog vi bussen hem där jag genast ställde mig och började med middagen innan jag gav Emilio sin mat. P kom hem och vi åt pasta carbonara och därefter åkte vi till Storheden för att handla.

Väl hemma igen var det dags för Emilios kvällslurk och sängen. Själv skivade jag upp frukt som vi kunde tugga i oss efter att han gått och lagt sig men så fort jag landade med rumpan i soffan så tog dagen ut sin rätt. Frukten åkte in i kylen igen och det var med haltande steg jag styrde mot sovrummet för en tidig kväll. Skönt!


Idag är det dags för babymassage igen och därefter troligtvis även sång om det inte visar sig att Emilio är för trött.

Men nu frukost. Ha det bra!




Kommentarer
Postat av: Carro

Ha det så trevlig idag på massagen, hade också velat hänga med... :p

2010-11-16 @ 09:42:29
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Jag är oxå skitdålig på att somna om!! Det var oxå bättre när jag ammade, då kunde jag somna medans jag ammade honom och sen när jag la tillbaka honom så somnade jag oxå direkt! Men nu fasiken har jag svårt för att somna om =/



På torsdag äre oxå babysim, så fredagen är hittills ännu inget bestämt ;) samt lördag och söndag! Skulle vilja fara på Ikea och köpa lite fotoramar, jag och Knut kanske tar oss en sväng dit :)



Igår kväll var jag oxå lite okoncentrerad när Knut åt, satt å såg på tvn :P men om han tar vällingen igen (är inte så säkert att han vill dricka den längre) så kommer jag att ta mkt pauser! Bara för att han inte ska äta så himla fort! Han hinner ju inte känna sig mätt! Jag tänker ta paus nu ngn kväll innan jag försöker med vällingen igen, igårkväll ville han inte alls ha vällingen igen och jag förstår honom... men det är trist om han inte vill börja med den igen, för det var så enkelt att ge honom den jämfört med kvällsgröten =/



Låter som att ni hade en bra dag igår! :D hoppas ni får lika bra dag idag! :)

2010-11-16 @ 10:20:11
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: britta Bloggar

hoppas du får en fin dag! låter schysst med massage!

2010-11-16 @ 12:23:38
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Jo han somnade i sängen, men sov bara en halvtimme =/ men det var ju bättre än 10 minuter iaf! Jag hoppas att han kommer att vänja om sig från soffan till sängen och börja sova längre i sängen :) Knut sover ju oxå skitbra i vagnen, men jag ids inte gå ut å gå så mkt :P



Hur har dagen erat varit? Gilla han masagen och blev det ngn sång? :D

2010-11-16 @ 19:47:21
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Carro

Okej, jo hon skulle till läkaren :p Kul, nästa vecka hänger vi nog på.



Haha, ja bvc gick bra, dock fick jag inte ut så mycket av föräldragruppen. Ska skriva ett inlägg så kan du läsa. Det blir lite långt om jag ska skriva i kommentarsfältet :p haha.



Ja jag hade nästan rätt angående längden, trodde kring 70 cm men han var bara 69. Vikten hade jag också fel på. jag gissade ju 9000-9500g men han vägde 8830g :) Men han följer kurvan så :)

2010-11-17 @ 08:12:57
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Sara

Skäms nästan för hur seg jag är på kommentarer! Ids inte skriva från mobilen. Men jag läser i alla fall därifrån så jag är uppdaterad om läget!:-)



Kul med växhuset! Och babymassage! Missade den igår, Robert behövde bilen. Får se hur det blir nästa vecka. Den på Björks hoppar jag nog idag eftersom lillan fått vaccin. Lagom snällt att knåda på benen då.



Hur går det med smakisar, börjat med någon grönsak ännu? Han kanske får en chock när det inte är favvogröten;-)

2010-11-17 @ 12:17:05
URL: http://krutgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!