Första stegen


Idag tog Emilio sina första två små släpande steg utan att hålla i sig och såg ut att tänka "hur gick det där till" innan han blev så där lite stolt över sig själv och bjöd på ett stort leende. Därefter fegade han ur och vi fick gott nöja oss med stegen han just hade tagit. Gounge!

Vidare så tittade tand nr 8 fram idag, konstigt nog så pass lång tid efter både gnäll och febertopp. Men vem vet, det kanske var något annat?

I morgon kommer Emilios mormor på besök och stannar över natten. Under förmiddagen ska jag smita iväg till frissan vilket verkligen är på tiden. Det ska bli så skönt att få det gjort och slippa bli påmind om eländet varenda gång man tittar sig i spegeln.

Men nu tillbaka till soffan och kvällens tablå. Godkväll!





Kommentarer
Postat av: Annis

Duktig kille :)



Hittade inte igen var vi skrev tidigare, men har för mig att det var nåt om viktökning och dagis :)



jag gick väl upp kring 15 kg med Edvin. Allt fram till v 25 typ..sen inte ett gram. Verkar vara lite likadant än sålänge...har redan lagt på mig 4-5 kg.

Jag var väl tillbaka i min ursprungsvikt innan jag blev gravid..tror jag iaf. Inte så bra på att väga mig :) Jag är välrdens gottegris så har tur att kilona rann av av sig själv och får hoppas det blir samma nu. Man kommer ju inte ha tid att träna direkt :)



Ja det är just det där med dagissmittorna som skrämmer mig..får rysningar bara av att täka på vinterkräksjukan =(

Samtidigt vill jag som inte vänta alltför länge med dagis...men vi har ju några månader på oss att fundera :) har ju föräldradagar kvar om det inte blir dagis.



Hoppas allt är bra med er? :)

2011-08-22 @ 21:13:48
Postat av: Maria

HEEEJ! Jag har vart urusel att gå in på min blogg som u har märkt, haha. Har dock följt din lite :)

2011-08-23 @ 10:26:47
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se
Postat av: Sara

Vad roligt med första stegen! Snart smäller det till så springer han för fullt:-)

2011-08-23 @ 10:51:44
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Men vad roligt!! :D då springer han snart!

2011-08-23 @ 19:21:53
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
Postat av: Sandra

Sv: Annis



Hej igen :)



Ja du dom där små stegen kom från ingenstans. En påslagen ugn kan tydligen vara tillräckligt lockande för att ta sig ett steg eller två hehe. Idag har han också gått några få steg så det tar sig.



Tänk om ändå vågen kunde stanna för mig med, man kan ju alltid hålla tummarna men har inte allt för stora förhoppningar om det. Lika bra att ställa in sig på det värsta :-P



Ja dagissmittorna är inte att leka med. Första magsjukan kan man ju redan ha ångest för- hujja!



JA men precis ni har tid att fundera. Är ju så olika hur man känner. En inskolning blir ju aktuell förr eller senare hur som helst.

Vi har velat en del vi också men nu känns det som om vi har kommit fram till det bästa för våran del. Bebisen ska få bli några månader innan Emilio ska få börja lite smått. Kring 4-5 månader börjar ju även den kräva sin egna tid och då kan det vara bra med några timmars dagis. Sen är det väl också så att barn inte börjar ha det riktiga behovet av dagis för än kring 2 års ålder så jag tror det blir bra :) Nå ja nog om det.



Här är allt bra om än jag är lite trött. Har varit till frissan idag- ÄNTLIGEN! Var evigheter sedan. Att däremot dra kortet var inte alls lika kul :-P



Är allt bra med er?

2011-08-23 @ 19:35:50
Postat av: Maria

Hehe jag lever men har vart fullt upp med allt sista tiden. Hur är det själv? Jag får även passa på att gratulera till bebisen i magen :)

2011-08-24 @ 07:27:33
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se
Postat av: Annis

Härligt med en helg i Umeå :)

Och med frissan också! Skulle jag VERKLIGEN behöva.. men blev en lite fattig månad med oväntade utgifter så tror jag tar det nästa istället :)



Ja det där med dagis får vi se helt enkelt! Vet ju inte ens om vi får plats där vi vill (Kallkällan, 50 m från vår lägenhet) Var bor ni förresten? Hus, lägenhet?



Brukar du vara på babysång eller öppen förskola?



Hoppas allt är bra?

2011-08-29 @ 08:35:19
Postat av: Sandra

Sv: Annis



Ja det har varit toppen. Urmysigt verkligen! Det är bäst att passa på innan det är fullt ös medvetslös ett bra tag framöver.



Ja frissan är knappast något som prioriteras nu för tiden med sånna sviniga priser men nu var det på tiden. Jag hotade min sambo att han skulle få betala om jag inte hade tillräckligt på kontot ;)



Jasså ni bor där. Vi var faktiskt nära på att köpa en bostadsrätt där innan Emilio föddes med det blev inget av det. Nu bor vi på Lerbäcken fortfarande i en lägenhet men längtan till hus har med tiden börjat växa sig större. Det är både för och nackdelar med allt. Men,men det dröjer nog ett tag till innan ekonomin tillåter något husköp.



Ang babysång och öppen förskola så var vi iväg en hel del tidigare men har inte tagit oss iväg på länge nu plus att det varit sommaruppehåll och så. Jag har tänkt på det men inte fått tummen ur. Ni?



Ni kanske skulle ha lust att ses någon gång? Antingen på nå sånt eller en lunch på stan..?



2011-08-29 @ 11:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!