Lördagkväll


Emilio har lagt igen ögonen för kvällen och jag har myst ner mig i soffan i väntan på att P ska komma hem från jobbet. Jag känner mig jätte trött och huvudvärken kommer smygandes, precis som om dagen skulle ha bjudit på några större äventyr vilket den inte har gjort. En promenad till Emilios farmor och farfar det är allt.

Emilio som nu mer har blivit väldigt duktig och oftast sover hela nätter fick för sig att vakna två gånger i natt, grät och var inte alls särskillt sugen på att somna om. Kanske någon mardröm? I vilket fall så hoppas vi att vi slipper det i natt.

Kan ni fatta att det snart är Juni? Vart tar tiden vägen? Kanske är det för att julgardninerna nyligen har tackat för sig som det har gått så fort? Ja inte sånna med tomtar på men julig till färgen var dom åtminstone. Ibland är det högre upp till stången än vad det kan verka. Tack och lov att mamma kom och hälsade på.

Men nu dags att inta liggläge. Ha en fin kväll!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!