Orken tryter


Egentligen vill jag bara lägga mig ner, dra upp täcket under näsan och inte stiga upp på länge, länge men först en rad eller två.

Emilios mormor och morfar har varit på besök idag. Kul! Mamma har bla lagat massa god mat åt oss så att vi har både lunch och middag några dagar framåt. Gissa om det är uppskattat? Tack mamma!


Vart är Emilio?


Vart är Emilio...?




Kommentarer
Postat av: maria

ja de var verkligen synd att vi inte hann träffas, och ja jag hoppas oxå att planen håller sig så att vi kan åka upp i Juni.

Hur är de annars då?



Ja de är alltid tråkigt men han var ju gammal så de var nog dags.

2011-05-06 @ 20:38:01
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Har du tänkt vara mammaledig längre än sommaren? Jag skulle hemskt gärna vilja vara mammaledig ända fram till jul! Men jag har ju ett sånt jobb så att jag jobbar jul, nyår, påsk, midsommar osv och jag skulle hemskt gärna vilja ta ut mammadagar dom gånger så att jag får vara hemma med Knut. Så tyvärr måste jag börja jobba till hösten för att spara lite dagar och det är ändå inte många dagar jag har kvar nu =/ så det blir inte så många sparade =/



Igår var vi hos Emelie och Jens för grillfest :) idag har vi inte gjort så mkt mer än slappat och ikväll när Knut gått och lagt sig har vi tvättat en sida av huset :) har ni hittat på ngt kul i helgen? :D

2011-05-08 @ 21:18:03
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Men vad irriterande, jag skrev ju en kommentar här i helgen men upptäcker ju att den inte finns kvar =/ den var ganska lång oxå =/ hmm... inte kommer jag ju ihåg vad jag skrev =/



Men ngt uti dagisplatsen vare iaf, ska du vara mammaledig länge? Jag skulle hemskt gärna vilja vara mammaledig hela hösten! Men jag har inga dagar kvar och dom dagar jag har kvar vill jag spara så att jag kan vara ledig jul, nyår, midsommar och sånt.



Sen skrev jag ngt mer men kommer inte ihåg! :P vad har ni pysslat med i helgen?

2011-05-10 @ 10:08:59
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!