Hemma från dagis

 
Igår innan jag och P gick och lade oss så väckte jag Emilio för att kunna zuppa honom på nytt med förhoppningar om att det skulle bli en lugnare natt. Det blev det väl på sätt och vis fram tills morgonsidan kring 04.30 och febern hade stigit och han ropade på mig och var lika rädd och brännande het som natten innan. Han fick åter igen alvedon och lite vatten innan han fick lägga sig igen. Den här gången gick det bra och jag kunde återgå till sängen ganska snabbt men var väl mer eller mindre beredd på att få gå tillbaka lika fort igen men i monitorn hördes ingenting. Är det verkligen möjligt tänkte jag?
 
Drygt 25 minuter senare började han grina och ropa igen och den här gången ville han inte ha tutten och inte ligga i sängen. Jag lugnade honom och vi stod och pratade en stund innan han insåg att han precis som jag sa var trött och behövde sova och lade sig igen.
 
Han ropade några gånger till men sedan var det tyst en stund och jag lyckades peppar,peppar somna om en kort stund innan vi vaknade av att han stigit upp och grinade i vardagsrummet. Jag ropade på honom och han fick krypa upp bredvid mig i sängen och han somnade nästan direkt.
 
Efter en stund var det omöjligt och sova längre då Carisma som dessutom har hållt på att snurra och tjorva länge innan uppstigning hade vaknat och pratade och gnällde omvartannat.
 
Emilio steg upp och försvann ett slag och luktade inte alls särskillt gott när han kom tillbaka. Han hade så att säga varit på toaletten på sitt eget vis. Han ställde sig bredvid mig och började slita i täcket precis som om han ville komma upp men jag sa att vi var tvungen att gå och byta blöjan först. Jag var bara så trött och försökte samla krafter. Men så plötsligt så började han säga aj,aj,aj och jag steg upp och vi hann inte mer än till toaletten så mådde han dåligt och ville kräkas, precis som igår morse. Stackars liten mår inte alls bra :(
 
På morgon drack han 100ml välling men ville inte ha något annat trots flera försök. Efter en stund drack han lite lite mjölk och vägrade äpple och Carisma fick lite istället och satt och smaskade framför honom vilket inte berörde honom det minsta.
 
Han var trött och hängig och ville gå och lägga sig vilket han fick och sov kring en timme innan han ropade och kom upp men det tog inte mer än 10 minuter så ville han gå och lägga sig igen. Han drack lite mjölk till innan och har kommit upp på nytt för en liten stund sedan. Jag gjorde honom välling men när det väl kom till krita så ville han inte ha längre, inte ens smaka så det var bara till att hälla ut. Det får bli ett nytt försök lite senare då alvedonen har kickat igång. Den här gången tempade han "bara" 39,5 och jag som inte alls tyckte att han kändes så fasligt varm men tyckte ändå att det kan vara bra att ha lite koll. Jag vågar inte ens tänka på vad han har haft för feber i natt.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna T

Stackars liten som är sjuk! Hoppas han blir bättre snart!

2012-12-11 @ 18:06:22
Postat av: Josse

Stackars Emilio som är sjuk, hoppas han kryar på sig fort.

Ang masken så är det en sån med snöre bakom, barnen har dock råkats dra sönder det på BÄGGE maskerna så så länge höll dom. Det är ju tomten som kommit med dom så vet inte vart dom är ifrån, hehe nä men från lågprismarknaden här i kalix. Den som är i teamsportias gamla lokaler?

2012-12-11 @ 21:15:13
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!