Besök


Idag får jag besök av mamma och mormor kring 12 snåret. För mormor blir det första gången hon är här så det är alltid kul.
Om jag känner oss rätt så åker förmodligen kortleken fram för en omgång. Det har som blivit våran grejj när vi är med mormor. Så det ska bli trevligt! Självklart ska jag visa vart skåpet ska stå :-P

Därefter följer jag med hem till Kalix igen. P ska jobba delade pass resten av veckan och få sig lite övertid så han kommer inte vara hemma så mycket. Så istället för att sitta här hela dagarna utan att ha något att göra så passar jag på att åka för att umgås med lite kompisar på hemmaplan. Både sånna man träffat nyligen och mindre nyligt. Ser framför allt fram emot lite girltalk ;-) Var på tok för länge sedan nu.

Ska börja plocka ihop lite grejer som jag ska ha med mig och kika på tv en stund innan det ringer på dörren. Men vi hörs framåt kvällen igen! Ciao!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!