Gravidtårta

 
 
Igår och idag har det varit tårtbak igen. Den här gången blev det en bebismage :)
 
 
 
 
 
 

Duktig mamma :)

 
Sitter och pustar ut i soffan efter ett riktigt storkok av barnmat-Pjuuh! Det har varit många grytor, byttor och slevar att hålla reda på. Kyckling, köttfärs, broccoli och majspurré. I frysen fanns redan morot, haricoverts och potatis. I morgon blir det kött, palsernacka och gröna ärtor så då ska frysen förhoppningsvis vara laddad för ett bra tag framöver. Tacka vet jag burkmat som är betydligt mer lättfixat.
 
 
 
 

Fine diner

 

Är på väg att möta upp barnens farmor o farfar för en kväll med klädkod, klänning, lockar och vita skjortor! :-) På menyn står oxfilé.

 

 

 


Nedräkningen är avslutad

 
Klockan 16.30 idag fick vi semster. Som vi har längtat! Äntligen lite ledighet tillsammans! Dagligt bus och äventyr väntar :)  Nu kvällsmys med dom finaste barnen!
 
 
 
 
 
 
 

Baby Converse

 
Efter att ha varit inställd på att hjälpa en kompis med några tårtor som inte blev av så hann jag bli inspirerad och få kli i fingrarna så idag bestämde jag mig för att prova göra mina allra första baby Converse i sugarpaste i alla fall. Dom skulle nämligen ha prytt en utav tårtorna som skulle ha varit en namngivningstårta.
 
 
 
 
Som den perfektionist som jag är så tycker jag att dom kunde ha blivit bättre men för att vara första gången så antar jag att jag kan vara nöjd. Skulle jag dock göra dom igen så kanske jag skulle hoppa över det svarta strecket på sulan som visserligen hör Conversen till men som är så gott som omöjlig att få jämn och det är sånna detaljer som stör mitt öga. Övning ger färdighet :)
 
 
 

Bilar tårta

 
Då var det dags igen. Den här gång blev det Bärgarn och Blixten McQueen som fick bli tårtans huvud-personer :) Och eftersom kalasbarnet fyller (fyllde) två år så tyckte jag det var passande med en väg i form av en tvåa. 
 
       

Gåstolsdags

 
Igår efter middagen fick Carisma prova storebrors gamla gåstol som jag helt hade glömt bort att vi stuvat in i förrådet. Carisma såg ut att tycka det var ganska spännande och det gick lite omedvetet både framåt och bakåt men det största intresset låg nog i att smaka på allt som kunde tänkas smakas på. Ratten, tutan, ja hela panelen faktiskt- Smaskigt!!
 
 
 
 
 
 
 

1:a Juli ?

 
1:a Juli idag. Kan ni fatta? Var det någon som hann med att den ens var Juni? Ja ni som har fått semester förstås. Här väntar och längtar vi fortfarande på lite ledighet tillsammans men ännu är det några veckor kvar. Men den som väntar på någonting gott.
 
Ja, jag vet förstås att det inte är 1:a Juli idag men det var så jag började för två dagar sedan. Sedan kom någonting emellan och jag glömde författa ihop inlägget färdigt och möttes av dom raderna nu. Det kallar jag effektiv bloggning.
 
Här har barnen tillfrisknat från sin förkylning och Emilio har äntligen börja återfå aptiten efter att ha levt på välling i en vecka. Carisma blev tack och lov inte mer än lite snorig och hostig så storebror fick ta den större smällen med feber och allt som hör till.
 
I lördags fick vi besök av Anna, Steffo, Edvin och Klara. Vi surrade, busade, åt maräng jordgubbstårta och hade det allmänt trevligt. Jag gjorde ett försök att fota men Edvin och Emilio var inte riktigt med på noterna men tjejerna däremot :) Carisma ser verkligen ut som en jättebebis. En bidragande anledning kan ju och andra sidan vara att Klara är 3 månader och Carisma är 7 hihi.
 
 Snyggingar :)
 
 
 
 

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!