Minnet är bra men kort


Som sagt minnet är bra men kort, var i morgon ja skulle befinna mig på Synoptik men jag upptäckte det i tid så jag slapp gå dit som ett annat fån och tro att jag hade tid.

Precis pratat med Sussi, en lååång stund, närmare bestämt 1h och 20min ungefär, örat glödde i slutet. Men det var trevligt. Var ett tag sen vi hördes varav det inte allt för korta samtalet.

När man precis börjat få början av en grund till en visserligen liten solbränna så blir det mulet, vad är det för fel? JAG VILL HA SOL! Nå hoppas på bättre väder i morgon, får väl ta till alternativa medel i värsta fall. Man är väl inte ensammen om sin blekhet vid den här tiden på året.

Ska börja kila ut till bilen nu, dags att börja ta tag i flyttningen på riktigt!




Smått och gott


Det blev en remiss vidare till en annan tandläkare idag som har hand om "skraja" patient, patienter som mig, där tas sedan beslutas om vad som ska göras. Tänkte släppa detta heta samtalsämne nu, ni får helt enklet fråga om det är något ni undrar över.

I morgon klockan 9 är det dags att sätta sig bakom dessa istället. Det är mycket på en gång nu. Ska på dubbelkoll för både linser och glasögon, får se hur nära blindheten man är den här gången.

optiker


Dags för lite mellanmål, var på Coop och handlade igår och ni som sett på tv den senaste veckan har förmodligen inte missat reklamen om att det var halva priset på frukt och grönt. Laddade upp ett litet lager. FRUKT is the shit!!

passionsfrukt
Passionsfrukt- Gott, mycket gott

På drygt två och en halv timme får vi nycklarna till den nya lägenheten, sen börjar skyttetrafiken mellan stan och Skurholmen, så håll er undan. Berget av kartonger ska förhoppninsvis bli mindre. Börjar känna stressen inför flytten med tanke på att vi idag helt utan vidare fick veta att hyresvärden av den nuvarande lägenheten har hittat en ny hyresgäst from 1:a Maj och att dom kommer och besiktar lägenheten nu på torsdag. Det kan tyckas vara positivit, ingen dubbel hyra ur huvudtaget MEN 3 dagar för flytt och städning från båda hållen känns lite saftigt plus att den nya lägenheten inte heller är urstädad och besiktad ännu. Hängde ni med?  Nå får försöka se det från den ljusa sidan!

Nu ska jag fortsätta slappa en stund till innan det är dags att börja slita och det förmodligen blir full rulle hela kvällen. Ciao!





07.54 var klockan


Så fort jag slog upp ögonen svävade tankarna bort till skeppsbrogatan och tandläkarstolen, då var det färdigsovet för den här gången!
Hade det varit en "vanlig dag" så hade ju kunnat påstå att jag inte känner mig riktigt frisk men just idag tror jag det finns underliggande faktorer till detta.

Ska göra bort och duscha och sedan ta lite painkillers, har värk på morgon. Forsätt sova ni, Adjö!





Glassigt


Direkt från sängen började vi dagen med en långpromenad till Lerbäcken, hakade för skoj skull på mig en stegräknare innan vi började traska och efter ca 5800 steg var vi framme. Det var riktigt varmt och skönt, lite väl hett innan man var framme men jag ska absolut inte klaga!
Efter småprat och lite inhandling var det dags för att tända grillen, blev inte alls dumt men OJ vad mätt jag blev, man vill ju gärna till att äta lite med ögonen.

Årets första mjukglass är nu också avbockad, det var mycket gott!

Mjukglass

Ångesten kryper närmre inpå inför morgondagen och klumpen i magen blir större och större. Hur löjligt det än kan låta så kommer jag inte klara av detta vilket jag ska säga till dom, om jag så måste prata med en hjärnskrynklare så vill jag inte måsta vara vid medvetande.

Nu ska jag återgå till soffan och Van Veeteren, Godkväll!






En timme över midnatt


Det har varit kanonväder idag, riktig värme utan kylig vind, sååå härligt! Man känner av sommaren på stan, tunna jackor, nätta skor och solglasögon befinner sig längre inte undanstoppade i garderoberna, en mycket omtyckt känsla!

Det hölls en mindre demonstration på eftermiddagen för The Pirate Bay, Ja till integritet och Ja till fildelning är ett ex på vad som stod på skyltarna och några av demonstranterna jobbade effektivt med att fylla sina protestlistor, själv höll jag mig i skymundan och beskådade folkmassan en stund uppifrån sovrumsfönstret.

Annars har jag sysselsatt mig med att kika lite efter en present åt min bror som fyller år senare i veckan men som åkte ner till Göteborg för att stanna idag, det var inte helt lätt men det slutade med en T-shirt av märket G-STAR. Han tittade förbi några timmar innan tåget gick så vi gjorde käk och snackade skit och så fick det bli lite av ett grattis i förskott. Han sa sig tycka om den så jag får väl tro på vad han säger. Känns förövrigt väldigt trist och overkligt att han flyttat nu, han kommer bli saknad. Känns som om vår kontakt har blivit annan den senaste tiden, inte för att vi inte haft bra kontakt tidigare men någonting är det i alla fall.

00.59 är klockan och både Robinson och Insomnia är slut, dags att börja tänka på refrängen. Natti,natti!






Det luktar apa


Då var första matbiten för dagen avklarad och känseln är äntligen tillbaka. Vilken grå dag det har varit, tandläkarbesöket drog ner humöret, undra just hur dom kunde tro att man skulle roa sig på krogen efter detta. Var något dom påpekade med värktabletterna jag fick, dricka alkohol och köra bil fick jag inte göra. Men,men..

Var förbi shopping en sväng för att få något annat att tänka på och där var Talang 2007:s vinnare Zillah och Totte och hälsade på.

Zillah & Totte
Han är som fräsig med sina kommentarer, eller hans och hans men ni hajjar.




Ska fortsätta mysa i soffan och se på Singing Bee, den ena är värre än den andra. Vi hörs i morgon, ha en trevlig fredagkväll!






Halva ansiktet bortdomnat


Överlevt har jag men till ingen nytta. Både tandläkaren och sköterskan var jätte gulliga men det hjälper ju tyvärr inte mycket. Inte nog med det så måste jag tillbaka, det är en rotfyllning som måste göras men dagens bedövningen vägrade att lägga sig, fick bedövning i flera omgångar och låg där i 50 minuter, mådde sämre än på länge och utan resultat. Är nu hemskickad med receptbelagda värktabletter över helgen för att sedan göra ett nytt försök på måndag. Denna pers är alltså inte ens påbörjad så nu ska man må skit hela helgen!

Önskar att någon bara kunde klubba ner mig, ja så känns det faktiskt.





En utav mina största fasor


Det går egentligen inte att beskriva hur rädd jag faktiskt har blivit, för att gå till TANDLÄKAREN

Om jag hade kunnat säga att jag inte visste anledningen till detta men det kan jag inte. En gång i tiden var jag riktigt tuff men så hände något. För att göra en lång historia kort så skulle dom dra ut två tänder uppe och två tänder nere eftersom det var för trångt, det blev dock bara två. Jag fick börja med att dricka något som gjorde mig aningen "groggy" och fick sedan bedövningen. Till saken hör att idi..ten till tandläkare började dra tänderna innan den hade värkt klart och när jag började vifta med armarna höll sköterskan bara fast mig och sa att det snart var över. Det är många år sedan nu men händelsen har etsat sig fast i bakhuvudet och kommer förmodligen stanna kvar. Pest och pina är vad det är!

HJÄRTAT GÅR PÅ HÖGVARV!

14.00
ropas mitt namn upp så nedräkningen har börjat, känner mig inte alls nöjd. Har länge dragit mig för att gå dit som ni förstår, men nu har jag haft tandvärk till och från i flera dagar och nätter så nu går det inte längre, usch jag befarar det värsta! Helst hade jag inte velat vara vid medvetande, men man skiter ju inte pengar direkt! Det är nog dyrt som det är!!

Måste sysselsätta mig med något nu, hör ni inget mer från mig så vet ni varför..

dentist
Varför kunde inte jag ha fått tänder med kvalite??





Efter ytterligare en dag


Kom precis in från stadens gator, blev fönstershopping idag, har man tur så resluterar det till att man hinner tänka till en extra gång. Gäller att ha koll på läget i alla fall! Kanske hugger man det nästa gång man går förbi.

Sitter och tittar på berget av kartonger i vardagsrummet, ska jag orka packa idag? det är frågan..

Kerstin ringde precis, ska ta bilen och åka iväg en sväng till Lerbäcken och hämta lite grejer, då slipper jag eländet en stund till i alla fall.

Pratade med mina brudar idag inför valborgs, här ska bli partaj!
Är så kul att Ingela är hemma över sommaren nu, ska försöka ta igen en massa tid som gått förlorad nu när hon varit och jobbat söderöver. Hon är alltid så sprudlande vilket smittar av sig,har saknat dig jätte mycket vännen! Det var så kul att pratas vid idag, kände nästan av tårarna, glädjetårar :-)

Ja å ingela
En gammal bild på oss

Ska börja gå till bilen nu, ha det bra så länge!

                                                                                                                                                   



Onsdag eftermiddag


Packade mig till sömns igår så blev inte mycket till inlägg, satt inte många sekunder under hela dagen men OJ vad vi var effektiva och hann mycket! Känns riktigt skönt, men det är som alla andra gånger då det visar sig vara mer grejer än vad man tror.

Visade den "gamla" lägenheten åt en kvinna på morgon, hoppas verkligen hon inser vilken fin lägenhet det är och att hon vill ta över den så vi slipper bekymmra oss över dessa dubbla hyror.

Var upp en sväng på jobbet tidigare, hämtade min lönespec och blev positivt överaskad :-) Tänka sig vad man kan uppskatta lite semesterersättning. Därefter tog jag en liten promenad och nu sitter jag hemma igen och funderar va jag ska ta tag i härnäst.

Får nog bli en dusch till och börja med. Adjö!




Zzzz...


Äntligen kväll!

Effektiviteten har legat på topp idag. Fixat med papper, packat, suttit och mixtrat med bilder till en vägg i sovrummet mm, dock så har jag inte bloggat på  hela dagen, jag ber om ursäkt!
Känner mig helt slut i rutan för tillfället och är inte i mitt mest kvicktänkta tillstånd. Sitter och ser på tv, Two and a half men, brukar tycka att det är bra men ikväll funkar även dom sämre skämten.

Tar nya tag i morgon, godkväll!





Hela lägenheten i en kartong


Nu är det dags för packning, känns inte helt roligt men det måste ju tyvärr göras om vi inte tänkt leva i ekot hädanefter. Lika bra att ta tag i det så man slipper sista minuten packning.

Drog med P ut och traska på morronkvisten och på hemvägen tog vi en svängom i solariet, grymt skönt med lite värme. Undertiden som jag låg och tog emot den ultravioletta strålningen kom den här fina låten, If I were a boy ut ur högtalarna.



Tittar precis ut genom fönstret, det smattrar på rutorna, det regnar. Vinden har tagit sig ann markiserna på andra sidan gatan, usch vilket väder. Undra om man kan få dispans för dagens göra då :-S

....  NÄ INGA UNDANFLYKTER, DAGS ATT PACKA!





Fängelse och skadestånd för Pirate Bay


Jag funderade en stund om jag skulle beröra frågan alls men nu sitter jag här och läser om
"Pirate Bay affären" Nu när vi nått en slutpunkt, om inte annat en första slutpunkt. Domen kommer troligtvis överklagas, ja jag kan tänka mig att det kan bli en ganska utdragen historia.

Den 17 April 2009 stod domen klar. Det blev fällande domar i det uppmärksamma Pirate Bay målet.


Pirate Bay

Från vänster Carl Lundström, Fredrik Neij, Gottfrid Svartholm Warg och Peter Sunde

Samtliga åtalade fälls för medhjälp till brott mot upphovslagen och döms till ett år fängels och ska tillsammans betala skadestånd på 30 miljoner kronor.

Jag är inte särskillt insatt i detta och är heller inte någon som pysslar med fildelning men är nog ändå av den åsikten att det blev en rätt märklig och aningen orättvis dom.






Matgrubbel


Helt yrvaken svarade jag i telefonen på morgon, Anna ville att ja skulle komma och jobba. Tror inte riktigt att jag fattade förän jag hade lagt på men det var bara att stiga upp från sängen och börja putsa fjädrarna innan det var dags att bege sig mot bygget. Men nu var man hemma igen.

Sitter i soffan med P och funderar på vad vi ska hitta på för krubb, det är ju trots allt lördag! Magen börjar kurra mer och mer. Ser på I survived a japanese game show, helt sinnessjuk realityserie enligt mitt tycke. Just nu tävlar dom med varsinn kardborredräkt på sig där dom ska hoppa upp från en studsmatta mot en vägg och försöka pricka några siluettfigurer så bra som möjligt. Japanerna är helt galna!

Nä häpp nu är det dags att rulla vidare innan man fastnar i soffan resterande av dagen och kvällen. Ha de bra så länge!



Godkväll alla bloggläsare!


Sitter och har precis fyllt på matintaget med lite tacos, otroligt gott! Köpt några fredagscider med som vi sitter och fuktar strupen med. Blir annars en lugn kväll. Agendan för helgen är ganska blank men man måste spara på krafterna, man vet aldrig vad som kan dyka upp. Vad gör ni en fredag som denna?

Såg precis den här reklamen och tycker att den är ganska rolig.
ÄR DET HÄR SKILLNADEN MELLAN MÄN OCH KVINNOR? *Hehe*



...Dags att smutta vidare och se vad Peter Settman har att erbjuda oss, ni får ha en fortsatt trevlig kväll!




Jäkla operatörer!


Telefon
Blev lite av en chockstartad morgon när jag fick veta att våran nuvarande telefoni och bredband skulle kosta 1000:- att flytta!!
Är det ett skämt, för att typ byta plats på två kablar??
Det kan man kalla bra timpänning, dom ska vara glada att vi vill ha kvar dom!!!

Dags för brunch, får nog bli gröt med blåbär och skivad kiwi, har blivit lite av min grej till frukost. Både gott och nyttigt. Ciao!






Fullspäckat schema


Idag har det minst sagt varit full rulle, gick hemmifrån efter lunch någon gång och kom in genom dörren bara för en stund sen. Gjort stan osäker, fikat med Kerstin, skrivit kontrakt på lägenheten, varit på Wika och EM, ätit middag på Lerbäcken och en hel del där ut över.

Var jätte mysigt igår kväll och mycket gott framför allt!!
Både det tuggbara och det flytande ;-)
 
                                                 Och så ett litet smakprov....

Invit

Mmm mm, nästan så att man blir hungrig.. Kan rekomenderar detta starkt!

Nu är det dags att dra sig tillbaka. Natti natti!



En bit mat och ett glas eller två


Håller på och göra mig i ordning, ska på afterwork. Väntar på Petter som verka ha fastna inne på toaletten. Killar och speglar alltså hehe, och dom klagar på att vi tjejer är långsamma. Nå ja..

Har tagit det rätt lugnt annars idag, blev  en långpromenad och annars har det inte hänt så mycke, suttit och sökt lite jobb och klickat mig runt lite på nätet.

Nå nu är skjortan på, och magen lever rövare, dags att kila och bli av med hungern.

Ha en trevlig kväll!




Onsdag


Var på stan en sväng igår, kikade på Wall Stickers bla, men det var väldigt utplockat och tråkigt så sökte mig runt lite på Internet istället då jag kom hem och hittade en hel del fint.
Fick besök av Sebbe på kvällen så vi satt och snackade strunt till efter tio då Petter slutade, skjutsade Sebbe hem och började därefter att avrunda kvällen.

Sitter och ser på tv, detta s.k. kvalitetsprogrammet. Tänkte ta del av det fina vädret när det slutar och ta mig runt sjön en sväng innan man börjar fundera på vad man ska sätta på dagens schema.

Dags att kila!



En påsk senare


Nu är det dags att återgå till vardagen igen, påsken för med sig på tok för många frestelser. Ska försöka ta tag i det sunda livet igen! BEACH 2009 HERE I COME, antar att det är bra med önsketänkanden :-P

Har varit och kikat på lägenheten en gång till på förmiddagen, såg väl ungefär likadan ut som tidigare men var skönt att känna att lukten inte var densamma, kom kanske från vattenlåsen trots allt. Inflyttning 1:a Maj.

Har pratat med våran nuvarande hyresvärd och hört oss för om dessa tre månaders uppsägningstid,aningen saftigt med dubbla hyror så länge. Pengar
Finns så mycket annat roligt man kan göra för dom pengarna!

Fick i alla fall veta att det oftast inte behöver bli tre månader eftersom det är så pass högt tryck på lägenheter inne i stan och hittar man då någon ny hyresgäst innan dess så får man släppa lägenheten.

Håll tummarna!!





Så tittade solen fram :-)


Idag vaknade vi upp till solsken, underbart tänkte vi och gjorde oss i ordning snabbt som ögat och drog iväg till Kalix, hämtade Sebbe och satte oss på skotern ut till stugan. Solade mot bastuväggen där det stekte på bra, kring 20-25 grader, gjorde upp eld och grillade korv.. KUNDE INTE BLI MYCKET BÄTTRE!

Nu har vi landat hemma i Luleå, nyduschad och fräsch igen. Nu återstår bara till att mojja ner sig i soffan och se tv ett par timmar och bara ta det lugnt innan det är dags att förflytta sig till sovrummet och kudden.

Ha en fortsatt trevlig kväll!





Nattsudd..


Hur har ni haft det en dag som denna? Överlevt helgen?

Här har det återhämtats från gårdagen, blev ändrade planer. Lånade P:s föräldrars hus som skulle iväg på 50-års kalas och bunkrade upp för en myskväll hemma istället för invit.

Årsdagen till ära kommer här två bilder på oss, den ena mer seriös än den andra. Lika kära som för 365 dagar sedan.
Jag och P


Från det ena till det andra...

Ikväll har vi jojna Lotta Engberg och gänget på TV 4 och vunnit STORKOVAN! Hela 100 riksdaler :-) Lämnade några vinstchanser till resten av Sverige, så här på påskdagen. Nä skämt och sido så hade inte några nollor till skadat. Men,men bättre lycka nästa gång!

Börjar närma sig sängen nu. Sov gott!




Ursäkta..


Minnet är bra men kort!

Glad Påsk


Påskafton


Precis som gårdagens namn så var det en mycket lååååång fredag, humöret var inte alls på topp. Men idag är det nya tag som gäller och det känns redan betydligt mer lättsamt.
Påskhare
Vaknade upp  på morgon och Påskharen hade även varit till oss, tänka sig! Han tyckte nog vi var värda ett påskägg. Annars brukar det väl främsta vara barnen som får massa godis och på köpet blir hyperaktiva en hel dag. Nu är det våran tur!

Är på väg in i duschen, dags att börja rotera så man tar sig ut en sväng. Ska gå en sväng på stan och kika lite.

Firar vår ettårsdag idag så ikväll hade vi funderingar på att gå ut och käka något gott och ta ett glas och bara ha det lite mysigt på invit. Får väl se om folket tillåter eller om det är fullknökat.

Nå dags att kila. Hej så länge!



Långfredag


Idag är det som en söndag, och det känns.
Inte en kotte som springer förbi nedanför ute på stan och
kroppen är seglivad.

PåskkycklingUndra vad man ska hitta på, det dalar ner rätt mycket snö och känner mig inte alls särskillt nöjd över det. Än en gång visar det sig att man inte kan lita på vädergubbarna. Sol,snö, regn, mulet och sol igen, antar att det är det här som kallas Aprilväder. Usch! Varför inte låta solen skina bara?

Försöker hitta motivation till bloggandet idag men det går trögt så jag får ta nya tag senare idag eller i morgon.

Ha det bra så länge!





Skärtorsdag


Det vankas påsk gott folk! Påskägg
Lliljor, påskris, ägg, must och en och annan påskärrng eller en massa alkohol?

Hur firar ni påsk?


Häxorna flyger till Blåkulla idag, själv hade jag tänkt få dispans i år. Är ett himmla väder ute, så finns risk för dålig sikt!

Ska försöka ordna med lite papper idag, högen på bänken blir bara större och större, tänka sig att den inte försvinner av sig själv.
P jobbar till 22.00, stackarn men 4 dagars ledigehet som belöning är ju inte dumt. Får se hur vädret utvecklar sig om man tar sig ut en sväng men det ser inte ljust ut.

Sitter och tittar på Tyra Banks Show, handlar om personer som inte klär sig efter sin ålder, antingen för ungt eller gamalt, rätt kul och se vad folk gissar att dom är och sen se resultatet efter makeovern. Tänk vad smink, hår och kläder kan göra!!

Ni får ha en fortsatt trevlig dag!



Godkväll alla i bloggträsket!


Sitter och kikar på Efterlyst, de är inte lätt för Hasse och gänget och nu hade chatten brunnit ner, aj aj aj! Är det inte det ena så är det de andra.

Lägenheterna var okej idag, toppade dock inte gårdagens krypin. Blir till att väga för och nackdelar. Pratade med hyresvärden idag och sa att vi fortfarande är intresserade och fick mycket positiv respons. Hon hade tydligen tyckt att det kändes bra med oss och sa att vi får lägenheten om vi känner att vi vill ha den. Jag visste väl att sista titten i spegeln skulle göra susen. ;-)
Vi bestämde oss för att höras mer efter påsk för en extra titt och förhoppningsvis har lukten blivit bättre då.

Nå tillbaks till Tv:n




Lägenhetsgrubbel


Sitter och myser i soffan med filten uppdragen över näsan. Ute är det grått och trist så får se vad den här dagen har att erbjuda.

Var och kikade på en lägenhet igår, faktiskt inte alls dum. Var dock en lukt i lägenheten vilket jag inte har någon direkt bra erfarenhet av från ett tidigare boende. Det var visserligen en gammal lägenhet medans den här är  nyrenoverad. Nya golv, nya vitvaror, rätt nytapetserat och renovarad toalett med kakel och klinkers. Hade inte bott någon i lägenheten på ett tag så hyresvärden sa att lukten kunde komma från vattenlåsen men jag har svårt att inte bli fundersam, det var något vi tänkte även i den andra lägenheten, men,men. Ja, jag vet, jag är nojjig.

Ska och kika på två andra lägenheter idag kring 5 tiden. Ska bli kul. Hoppas verkligen att vi snart kan få några kvadrat större.
 
Dags för kylinventering, milda ner kurret lite...




Tillbakablick från helgen


stugan




Innebörden av vuxenlivet


Vad innebär det egentligen att vara vuxen?

Som liten trodde väl jag som så många andra att: "När jag blir vuxen får jag göra vad jag vill", men så är det inte, varken ekonomiskt, i sina handligar eller i många andra situationer. Att vara vuxen handlar mer om ens förhållande och beteende gentemot andra. Undra om man någon gång kommer under fund med vilka krav man har på sig då det gäller att vara vuxen och uppfylla den skrivna regeln om vuxenlivet.

Själv har jag nog inte gjort det ännu, men även jag hinner väl en dag ifatt min egna skostorlek.




Dags för uppdatering


Saknat mig?


Varit i Kalix och stugan i helgen, kört skoter och grillat korv så har varit lite inaktiv de senaste dagarna. Bilder kommer sen.

Har precis varit på ams, och nu ska jag strax göra lunch, blir pasta, ingen gormetlunch kanske men det ska nog smaka ändå.

Kikade på BedTime Stories igår
Bedtime stories

Hade aningen högre förväntningar men var helt klart ett okej tidsfördriv på en söndagkväll. Det är ju trots allt en Disney Film.

Nå dags för krubb. Hej så länge!




Så var det torsdag


Nu är jag minsann uppe och kommer inte missa Days of our lives idag, tänka sig. Hehe. Ni som läst bloggen tidigare vet vad jag menar.

Sedan blir det till att rotera, duscha, göra sig i ordning och sedan iväg.

Min hjärna är överbelastad med allt tänkande, hund eller inte hund? Men vi måste försöka ta ett beslut idag! Fick lite fler bilder igår och fick se en hel del söta krabater men som sagt, alla valpar är söta! så mycket mer man behöver tänka på.

Var på trädgårskurs med Kersin igårkväll, pennan glödde vill jag lova, och det blev bara mer och mer oläsligt så åkte på å renskriva allt när vi kom hem, fick lagomt med skrivkramp. Man är inte van längre när man lämnat skolan bakom sig.

Men nu börjar intrigerna på TV3.... Ciao!



Lite av varje


Blev en längre sovmorgon idag, satt och nattsuddade halva natten igår och hade tänkt att jag skulle slänga in ett inlägg till innan jag gick och la mig men Johnblund strödde sitt sömnpulver över mig från den ena sekunden till den andra så det blev akut sängen istället. Måste skärpa mig.

Petter står och diskar, den legendariska diskmaskinen, hur bra som helst. Jag gillar den! Den går dock inte att köpa på blocket gott folk..

Ringde på vovvarna igår, "matte" lät aningen förvirrad och lät som en riktig lapptant. Hade 6 av 8 valpar kvar, 2 brunspräckliga hanar och resten tikar som var svarta med vit teckning. Hon skulle ta fler bilder och skicka idag så vi får kika lite till innan vi bestämmer oss. Tankarna har snurrat fram och tillbaka och jag har haft funderat på om vi kanske måste vänta tills vi hittar nytt boende eftersom vi bor så pass centralt, det tråkiga är ju bara att dom här valparna är borta för länge sen isåfall. Men,men ska ringa och rådfråga mammsen idag och höra vad hon tror.

Sedan har ombudsmannen ringt tillbaka om den inte allt för trevliga affären här om veckan. Vi ska prova anmäla mäklaren till Fastighetmäklarnämnden och se vad dom säger. Hon sa att om dom anser att det är ett så pass "felaktigt" fall så kan dom bli skyldig att betala mellanskillnaden om vi pga att hon stängde ute oss i slutet av budgivningen tvingas köpa en dyrare lägenhet i samma område.
Vi är inte ute efter pengar utan det viktiga för oss är att hon får en sprätt på näsan och får en anmärkning om att det inte gick rätt till, sen om det skulle gå så långt som till någon mellanskillnad så skulle väl det bara vara ett plus.

Nå dags att sätta fart på även den här dagen! Hej svej!




lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!