Katshing..!!!


Ett glatt besked, snubben som var intresserad av hojjen kommer och hämtar den i morgon. Tjohooo! Det klirrar fint i kassan, dock så märkte vi tidigare ikväll att vi blivit påkörda bak på bilen så nu måste det fixas. Det går visserligen på försäkringen men vi måste ju ändå ut med en självrisk på 2000 kronor. Jag menar varför i hela världen ska vi måsta betala bara för att nån idiot har backat på oss??? Ah alltså jag fattar inte, sjukt störande är det i alla fall men så ligger det till. Bara att gilla läget, finns inte mycket annat att göra.

Spelade basket tidigare, vi körde 21 och vinnaren behöver jag väl inte nämna men om jag nu måste så stod jag självklart som en given vinnare högst upp på prispallen. Nä skämt och sido så hade jag flyt.

Ska bege mig mot köket och skära upp lite melon att tugga på, ni får ha en fortsatt trevlig måndagkväll!




Kommentarer
Postat av: SHEBASHTIAN

haha, twentyone, hahhahah

2009-07-14 @ 12:37:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!