Ännu en onsdag


På morgon vaknade jag upp halvkrasslig, IGEN!? Täpp i näsan, tjock i halsen och lock i öronen. Jag som precis blivit av med den förbannade hostan. Hoppas verkligen det är tillfälligt, jag vägrar att bli liggandes igen.

Är inne i en period då jag drömmer mycket. I vanliga fall kan jag tycka att det är ganska trivsamt att drömma men nu tycker jag att jag inte gör annat efter det att jag slagit igen ögonen så nu börjar det istället bli aningen tröttsamt. Av någon anledning ska jag börja analysera drömmen när jag vaknar vilket inte direkt gör det lättare att somna om. Jag har nog svårt att få ihop mina timmar ändå. Nå det är väl bara att svammla vidare och hoppas på att det går över snart, eller vad vet jag att drömmarna tar slut hehe.

Dags att ställa sig framför spegeln för dagens puffande. Vi hörs senare!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!