Vad är kärlek?


Vad lever du för? vad är för dig det viktigaste i livet? Kan du nämna allt med ett ord? Det kan framstås som svårt, men jag tror att det finns ett ord som allomfattar allt på en gång. Ett ord som alla känner igen, KÄRLEK!

Det är inte underligt att allt ställs på ända när vi blir kära. Vi inser plötsligt att drömprinsen inte kommer på en vit häst utan kanske på en grön cykel eller att drömprinsessan kanske har både finnar och dålig andedräkt.
Vissa tror att kärlek bara är varma känslor, känslan av rus och glädje men det är inte sant. Kärlek är inte bara rosor, kramar, choklad och pirr i ditt hjärta utan kärlek betyder också svek, sorg och smärta.

Kärleken uppelevs inte bara med sin partner utan en stor del står även familj och vänner för, vilket är minst lika viktigt och uppskattat, håll hårt i det!


Här kommer en gripande historia om far och son som verkligen kan gå under benämmningen kärlek.


Sonen frågade sin far, "Pappa, vill du genomföra ett maraton med mig?". Pappan trots sitt hjärtproblem, säger Ja och de genomför loppet tillsammans.

En tid senare frågar sonen sin pappa, "pappa, kan vi inte genomföra Ironman tillsammans?" Än en gång säger hans pappa ja. Den här gången var det den tuffaste tävlingen hittils som bestod av tre distanser, först 3.8km simmning, följt av 180km cykling och slutligen 42km löpning.

Så kom den stora dagen....



En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd.
Kärlek


Kommentarer
Postat av: mamma

Kan bara hoppas att man tillhör de älskade.

Kram på dig från en nattavaken mor!

2009-03-17 @ 00:59:16
Postat av: Fluff

Hejsan pinglan. Välkommen till bloggträsket. ;) Så fint inlägg, mina tårar rullade ner för kinderna när jag såg klippet. Svårt att undvika att bli berörd av såna gripande historier. Kram på dig :)

2009-03-22 @ 14:52:12
URL: http://neuskas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!