Ännu en dag är passerad


Trots en riktigt kass natt med en evig värk och dålig sömn så lyckades en varm dusch rädda dagen någorlunda. Idag har jag andats friskt syre mina damer och herrar för första gången på den här veckan :) Så juvligt! Har verkligen känt att utrymmet innanför dessa fyra väggar har krymt för varje dag som har gått trots att jag inte har orkat göra någonting annat än att ligga ner och på sin höjd se på tv. Men nu känns det större igen, jag ligger inte i en cell längre :-P

Från det ena till det andra så fick vi oss en glad överaskning när vi kom hem tidigare idag då våran huskisse satt utanför lägenhetsdörren och väntade. Till saken hör att han har varit borta jätte länge och vi har haft tagit för givet att han antingen är avlivad eller bortlämnad till någon efter att ha hört att ägaren inte har tillräckligt med tid för honom längre. Men icke sa nicke. När vi just hade vant oss vid tanken, tanken att inte ha någon ögontjänare i krokarna längre så dyker han upp som gubben i lådan. Det var nästan så att man fick en liten tår i ögat. Självklart fick han komma in och kolla läget vilket han verkligen gjorde eftersom han inte varit här sedan vi möblerat om. Hehe. Sen fick han en skinkskiva och lite vatten och nu har han sedan flera timmar tillbaka legat ihoprullad på mattan under vardagsrumsbordet och inte rört en fena.

Maggan

Ser rätt mysigt ut. Verkar som om han gillade möbleringen ;-)


Nu ska jag återgå till tv:n en stund innan det är dags för sängen. Natti,natti!




Kommentarer
Postat av: Jessica

hoppas verkligen man slipper ännu en spruta.. ja armen känns väl och jag har haft lite lätt feber och huvudvärk idag,, men annars så ;P

2009-11-19 @ 22:43:13
URL: http://wearisome.blogg.se/
Postat av: Anna

Men så söt :)

2009-11-19 @ 23:03:36
Postat av: Malin

haha så bra då ;)

allt bra med dej?

2009-11-19 @ 23:11:17
URL: http://manobo.blogg.se/
Postat av: Fian

Haha, kors i taket. Så goo =)

2009-11-20 @ 15:33:15
Postat av: Johan

Usch ja, när man har varit inne sådär länge känns det väldigt instängt... =/ Kul att du kom ut lite! =)



Men åå, vems är katten? Kan man inte ta hand om den måste man ju sälja den.. Trovs ni med honom/henne kan ni väl ta hand om honom, eller? Så mysigt med en kisse =) Älskar dem!



SV: Haha, det går mest skit hela tiden tycker jag =P



Ja, det är tur det finns någon sport man kan hålla på med! Det finns något fgör alla =) men du, det heter funktionshinder, inte handikapp =)

2009-11-20 @ 16:07:21
URL: http://schumacher4ever.blogg.se/
Postat av: Sanna

En ny inneboende vore väl inte fel, lite sällskap då Petter är på jobbet... dessutom är den ju bara så söt :)

2009-11-21 @ 00:35:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!