En trött morgon


Hej vänner! Det var ingen utvilad Sandra som vaknade på morgon precis, fick kämpa för att ur huvudtaget få upp ögonen. Ögonlocken vägde åtminstone ett par kilon. Huvudet levde sitt eget liv och för att inte tala om så skulle man ha hoppat över att tittat sig i spegeln. Men nu har det äntligen börjat rätta till sig.

P jobbar delat pass idag också så han är hemma på dryggt en halvtimme. I morgon åker vi till Umeå för stt hälsa på Sara, Nicklas och Tyra så det är hög tid att sätta på vinterdäcken och ordna lite annat småfix ifall att det plötsligt blir skitväder. Hade inte varit någon höjdare att med sommardäck tuffa på hemåt i 60 km/h. Så det är dagens prioett, om inte annat för P. Ska iväg och träffa Sofia men jag vet inte riktigt när ännu.

Fortsätt gärna kommentera förra inlägget om vad ni tycker om vinterns förkläde.

Ha det gott allihopa så hörs vi senare. Kram på er!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!