Jag vet inte om jag vågar...


...Säga det, men en morgon när man vaknar är hela världen vit och som ni förstår så är det just den här morgonen jag pratar om. Ett tunt vitt täcke ligger över backen, och från himlen faller fortfarande några flingor. Det är några plusgrader ute och det känns faktiskt lite mysigt att sitta här och titta, inte för att jag väntar mig snön redan men det är nästan så att känslan som man hade när man var barn och det snöade väcks lite till liv. Nästa steg blir att gå ut och göra snöänglar hehe. Nä tro mig, det var ett skämt! Men varför inte en promenad?

Gårkvällen var jätte trevligt och maten smakade. Finns lite grann kvar i kylen så att man kan reta smaklökarna lite idag också,PERFEKT! Annars blev det att kika på idol, åtminstone med ena ögat medan munnen gick i ett med våra gäster.

Natten har däremot varit fruktansvärd. Har inte sovit så dåligt på länge. Usch! Har bara legat och vridit mig, sprungit upp på toaletten och känt mig allmänt less på att just ligga där. Ändå känner jag mig ganska pigg och på strålande humör på morgon. Fråga mig inte varför men det kunde lika gärna ha varit julafton i morgon :-P

Och på tal om julafton. Varför i hela världen har dom börjat sända "julavsnitt" av alla möjliga serier redan? Jag gillar julen MEN det är bara oktober månad!! Nä, några veckor till hade dom minsann kunnat vänta.

Me


Vi hörs senare. Ha en underbar dag. Puss och kram, Ciao!





Kommentarer
Postat av: Emma

Haha snöänglar var ett tag sen man gjorde

2009-10-24 @ 11:10:14
Postat av: Malin

SV: haha det låter gott! :D

Allt bra idag då?

2009-10-24 @ 11:33:11
URL: http://stopandreplay.blogg.se/
Postat av: Malin

SV: Det låter ju underbart! :D

Jag ska bara stanna inne idag tänkte jag, det är blåsigt och kallt utomhus så jag ska bara ta det lungt och mysa i lägenheten ^^

2009-10-24 @ 12:17:12
URL: http://stopandreplay.blogg.se/
Postat av: Jessica

Haha förstår att du inte behöver några blöjor men ngn kanske behöver om man har tur.. dessutom gratis :P

2009-10-24 @ 12:23:35
URL: http://wearisome.blogg.se/
Postat av: Fian

Vet du, jag har nu ätitvarmisar igen, med tomat och banan på. Tomaten blir ju så varm så jag har bränt mig i mungipan.. hmm. =) Det sköna när det snöar är att det bli mycket ljusare ute. =)

2009-10-24 @ 17:46:42
Postat av: Fian

Fin bild på dig =)Fin makeup också.

2009-10-24 @ 17:49:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!