Miljardhelgen är här


Pumpa


Allahelgona och Halloween står nu innanför dörren. Jag hörde på gårdagens nyheter att 2 av 5 svenskar planerar att köpa någonting inför högtiden vilket innebär en omsättning på ca en miljard kronor. Halloween blir med andra ord allt viktigare för handeln. Nu kan man inte bara hitta saker som är förknippade med detta på leksaksaffärer och livsmedelsbutiker utan även på mackar och blomsterbutiker. Tänk vad USA har dragit igång egentligen. Nå ja.

Jag måste också försöka återberätta något jag hörde på radion igår när jag satt i bilen. Om jag inte minns fel så var det på Rix FM. Tyckte det var lite roligt.

Då säger en snubbe så här, kommer inte ihåg om det antingen var Christian eller Erik att det faktiskt bara är 16% av svenskarna som klär ut sig på Halloween och att han själv hörde till dom återstående 84% som inte klädde ut sig. Och så säger Väderola att Ja, jag klär då ut mig. Jag kör alltid med samma outfit varje år. Jaha vadå undrar Christian/Erik? Jo, jag har blåa trikåer på mig som jag limmar fast små bomullstussar på och så har jag en vattenpistol i handen. Okej?? undrar Christian/Erik. Jo säger han, att varje gång någon frågar vad jag är utklädd till så svarar jag, växlande molnighet med risk för lite regnskurar och så sprutar jag vatten på dom med pistolen. Haha.

Ja, Jag fick mig ett gott skratt. Han tyckte att det hade blivit en klassiker som han absolut inte kunde sluta med :-P

Nå ja det var värt ett försök att återberätta det även om jag kanske inte lyckades så bra. Är alltid lika svårt så här i efterhand. Men nog om det.


Mamma, pappa, farmor och farfar har varit här och fikat lite på förmiddagen. Fick blommor av mamma som gick i rosa. Jätte fina. Tack, tack mammsen jag blev jätte glad :) Men nu har dom precis lämnat bygget och börja rulla hemmåt igen men det var kul med lite sällskap. Ska börja sätta fart på dagen nu. Ska iväg på Hantverksmässa med Kerstin. Ha det bra så hörs vi. Kram på er!




Kommentarer
Postat av: Jenny

Jo ja vet.. de ha vart lite stiltje på bloggfronten.. men ja tänkte ta tag i de nu innan jobbet om ja hinner annars blire nog efter.. :)

2009-10-31 @ 13:58:58
URL: http://jhogis.blogg.se/
Postat av: Ma

Det var roligt att du tyckte om kvasten.

Kram på dig!

2009-10-31 @ 14:01:24
Postat av: Sofia

Får önska dig en bra helg :)

2009-10-31 @ 16:15:22
Postat av: Linda

Haha jag fattade poängen på storyn :-P

2009-10-31 @ 16:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!