God mat ikväll igen :)


Hej hur har ni det? Här har vi precis avnjutit en god middag. Skinkstek med hasselbackspotatis, sås och sallad stod på menyn så än en gång har man blivit mätt och belåten.

Jonas har just åkt iväg till sin pappa för att hejja på gubbarna i kvällens hockey och därefter funderar vi på att åka och bowla. Men det återstår och se hur det blir. Fanns bara lediga banor klockan 20.00 och sedan 22.30 och halv elva är jag rädd för att man har hunnit somna :-P

Under dagen har vi varit förbi Sussi och Janne en stund. Där kände man av stressen inför dopet nästa helg direkt man klev innanför dörren. Dom hade tydligen en hel del att stå i när gästerna skulle bli några fler än vad dom kanske hade trott men trots det fick lite av det sociala livet också plats. Grabbarna åkte iväg för några ärenden medan jag passade på att surra med Sussi och en lite grinig Lillan en stund.

Ska gå och göra mamma och pappa sällskap i soffan. Vi ska vinna pengar i postkodsmiljonären ;-P

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!