Bättre sent än aldrig


Eter många lååånga timmar så tog gårdagen vändning. Tro det eller ej. Det såg ju rätt mörkt ut där ett tag. Sen ska jag erkänna att vi tog till drastiska åtgårder. Ja lite gott blev det faktiskt för att vara ärlig. Men idag är det nya tag igen och jag känner mig heltaggad för en lång och skön promenad lite senare. Inte att förglömma så fick vi även finbesök av Sofia som precis hade blivit lämnad ensam igen efter en helg med Mattias. Vi pratade strunt och såg på Män som hatar kvinnor. JA jag vet att vi är lite efter i uppdateringen :-P Men,men. Filmen var riktigt bra. Troligen en svensk films största succé på mycket länge. En del ruggiga scener fick en att hålla andan och vilja grabba tag i den som satt bredvid men den kvinnosyn som speglas i filmen är nog närmare verkligheten än fantasin än vad man tror. Tyvärr

Flickan som lekte med elden

Jag välkommnar nästa films premiär, Flickan som lekte med elden den 18 September :)


Vad har ni för er en dag som denna? För min del blir det nog att vara hemma den största delen av dagen. P jobbar och jag har inte direkt något inplanerat. Ska snart bege mig till köket och göra lunch. Äta bör man annars dör man Hehe. Nä den vara dålig.

Men vi hörs senare folks!





Kommentarer
Postat av: Fian med tårta

Riktigt grym tårta =) Namnamnam

2009-09-07 @ 19:32:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!