Lunch på stan


Hej mina vänner! Hur står det till? Här är humöret på topp och det känns som om det kommer bli en riktigt bra dag. Kunde inte logga in igårkväll för att blogga, försökte flera gånger men det gick inte. Inte heller att kolla statistiken. Någon som har haft samma problem?

Nå ja nog om det. Ska börja göra mig i ordning på en stund och sedan bege mig in mot stan för att möta upp Sofia för en lunch på Symfoni. Ska sätta tänderna i deras salladsbuffé som slår det mesta med hästlängder. Därefter får vi se vad som händer men jag är övertygad om att det kommer bli mycket trevligt!

Tänk att det redan är September, dvs första hösmånaden på det här året. Herregud vad tiden springer iväg, nästan lite läskigt fort. Man hinner knappt med själv.

Nå ska gå och sätta tandborsten i munnen. Ha det fint så länge så hörs vi senare :)


Hitta på idag?





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!