På vift


Igår blev det dåligt med uppdatering eftersom vi inte var hemma på hela dagen. Vaknade upp till regn och våran inplanerade shoppingtur blev aningen kaotisk. Varför ska det alltid vara dåligt väder så fort man ska göra något och framför allt då P är ledig??

Hur som helst slutade det med att vi trotsade det dåliga vädret och begav oss mot Skeå ändå efter att ha fått ett insidertips om att det för stunden var uppehåll. Och tänka sig, väl framma började det spricka upp ordentligt och till och med solen ville titta fram :) Dagen blev lyckad och vi plöjde igenom butik efter butik och fick med oss lite av varje hem. Har dåligt batteri i kameran så kan tyvärr inte bjuda på några bilder nu. Den som väntar på något gott ;-)

Har för en stund sen swischat ut ur duschen och ska väl strax föna håret så man inte ser ut som en rock-stjärna :-P Återstår att se vad dagen har att erbjuda.

Ha det fint så länge! Ciao!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!