God morgon, hur mår ni idag?


Själv är jag piggare än igår men jag hade gärna sovit ett par timmar till men det är på tiden att ta vara på dagens göra. Ska snart hoppa in i duschen för att sedan bege mig in mot stan. Ska tillbaka med lite grejer som inte alls var lika snygga när jag väl kom hem. Ja ni vet hur det är!? Man är helt inne i en annan värld där allting är snyggt och man ser inte allt med öppna ögon. Men det är därför det finns något som heter öppet köp och det tackar vi för. Alla är vi lite för ivriga ibland :-P

Om tiden räcker till ska jag även börja kika efter någonting att ha på mig på dopet. Usch, det är så svårt. Är ju inte så att dop är någon vardagsmat direkt så man har en uppsättning med kläder för sådant i garderoben. Ja vad fasen ska man ha på sig? I det här fallet hade jag önskar att jag vore av det manliga könet. Ett par snygga snygga byxor och en skjorta, KLART!

Vad som händer senare ikväll återstår och se men nu måste jag kila. Duschen kallar. Vi hörs senare :)





Kommentarer
Postat av: Malin

hallå damen:) jag upptäckte just att jag tappat ditt nummer när jag bytt telefon. vad säger du om lunch 12 halv 1?=) hör av dig. 0738359245:P

2009-09-16 @ 10:46:11
URL: http://minnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!