Sockerchock


Dagens schema har minst sagt varit fullspäckat. Började med att infinna mig på vårdcentralen klockan 8 på morgon för ytterligare en glukosbelastning, gäsp! Visade sig inte vara någon diabetes på gång den här gången heller då värdena först var 4,6 och sedan 7,8. Någon som däremot fick det jobbigt var bebis som måste ha fått en sockerchock av den hemska sockerlösningen då h*n har varit hyperaktiv från tidiga morgon tills i kväll utan en lugn stund. Är ett under att den inte har kickat sig ut vid det här laget. Lär var lugnt i en vecka framöver efter dagens prestation, hehe.

Dryga 2 och en halv timme senare var jag hemma igen och jag fick mig min dagliga dos av morgontv innan P kom hem från jobbet och vi åkte till Leris på lunch som sedan bjöd på en välbehövlig vila då ögonen ville åka i kors. En trötthet som vägrade ge sig. Trots det var arbetsförmedlingen näst på tur.

Mitt i allt detta fick vi även veta att vi nu är 2:a på lägenheten vi var och kikade på här om veckan. Tyvärr känns det som om vi kommer att falla på mållinjen men man ska väl inte ge upp hoppet.

Väl klar på AMS åkte vi vidare hem för att börja sätta ihop den nya sängen som nu har anländt :)

Drygt en timme senare var det dags att bege sig till MVC för ett barnmorskebesök med vidare provtagningar och den vanliga rutinkollen.

Bebis hjärtljud: 140-156 slag/min. Vaken som sagt
Blodtryck: 124/67
SF-mått: 29cm
Vikt: +10,5kg sedan inskrivning

Därefter promenerade vi hem igen och fixade det sista skruvandet och det blev dags för P att åka tillbaka till jobbet. Äntligen får jag varva ner och ta det lite piano. En smygande trötthet är här igen. Zzz! Lutar åt en tidig kväll.

Ta hand om er och tack så mycker för alla gratulationer :)




Kommentarer
Postat av: Sara

Oj, men du jag förstår att dagen var över förväntan! Grattis!!! Åh vad mysigt med ring på fingret... Blir väl lite uppehåll mot slutet kanske, när fingrarna svullnat upp ;-) (om dom gör det, vet inte om det blir så för alla preggos?). Men då funkar ju en halskedja lika bra under den tiden!



Jaså, Robert tycker det går långsamt?? Haha, var faktiskt mer än jag visste! Jag tycker det går sjuuukt snabbt faktiskt! Men längtar ändå tokmycket så bara bra om det går undan. Enda fördelen med att ha fullt upp med skolan innan ledigheten, I guess. Fråga mig igen om en tre-fyra veckor så svarar jag kanske inte samma, det är väl där någonstans det börjar kännas RIKTIGT långsamt!

2010-04-14 @ 21:55:20
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Sara

Men vilken förutseende karl du har! Riktigt imponerande, typisk grej killar kan missa att tänka på. En kompis till mig är i Indien, ska köpa en ring som present. Så jag var på stan och mätte fingret för att få rätt storlek (därför hon var tvungen att skvallra). Men blir lite nojjig, tänk om jag svällt!? Tycker i och för sig inte jag ser det minsta svullen ut, men vem vet... Får hoppas på det bästa :-)



Har ni förresten köpt några bebisfiltar? Vi har börjat leta men inte hittat någon bra butik. Så vore bra med tips på prisvärda fyndbutiker (eller överhuvudtaget butiker med bebisfiltar)! Tänkte jag skulle vara hurtig och sy egna, gick in på Ohlsons och letade tyg. Yeah right - det blir nog inte mycket jag tjänar på en sån idé och med tanke på att det var ett X antal år sedan sist jag sydde så vette tusan om jag vill chansa haha.

2010-04-15 @ 19:28:41
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Malin

Den måste verkligen ha haft fullt upp, hihi

2010-04-15 @ 21:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!