Strålande sol och grillat


Ja inte blev jag rik på middagstips med det tidigare inlägget :-P Nu var ni minsann lite snåla. Jag såg ju mig själv laga mat med kockmössa och grejer den här veckan men inte det. Nå ja!

Här har bebis just startat sin morgongymnastik medan jag har ätit gröt till frukost. Det verkar som väldigt avancerade övningar, hehe.


Igår blev det datorfritt, men andra ord så blev det inget inlägg på bloggen heller. Vaknade upp kring halv tio till kanonväder och vi bestämde oss för att ge oss iväg till Lerbäcken och altanen. Sagt och gjort så satt vi där och åt frukost drygt en timme senare och där blev vi till halv 3 då det var dags att bege sig och handla inför kvällens middagsbjudning. Andres och Sofi trillade in efter 18. Menyn bestod givetvis av grillat. Kyckling, majskolvar, paprika och tomat. Till åt vi klyftpotatis, tzatziki och vitlöksbröd. Mums! Bortsett från maten blev det en mycket trevlig kväll, något som snart måste göras om.


Idag är däremot planerna inte så utsvävande. Blir nog en rätt lugn dag. P kommer hem för delat pass på drygt 40 minuter. Men innan dess blir det lite slötittande på tv för min del.

Ska gå och knycka mig en jordgubbe från kylen och placera mig bekvämt. Ha det bra vänner!




Kommentarer
Postat av: Malin Enqvist

haha nedå:) jo har haft en jättemysig helg, själv då? ni verkar ha haft det riktigt bra:)

2010-04-26 @ 12:28:34
URL: http://malinenqvist.bubbleroom.se
Postat av: Anna

Gud va gott med grillat. Är det inte bland det bästa med sommaren så säg?!

2010-04-27 @ 12:33:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!