Valborgsmässoafton!


Dagen man välkomnar våren, eller!?

Dom hade lovat fint väder idag men vart tog det vägen? Inte är det här i alla fall. Det är tur att brasorna värmer.

Majbrasa


För några år sedan hade man planerat kvällen i minsta detalj redan ett par veckor i förväg men nu vette tusan vad som sker. Ja, jag har knappt tänkt på det. Jag ser mest soffan och god mat framför mig. Hur tråkig får man vara? Haha. Och andra sidan så har jag ingenting bland karatefyllan att göra!

Sprit, fylla, droger, ofrivillig sexdebut, skadegöresle mm. Rent statistiskt visat så är tyvärr Valborg en utav de värsta helgerna i Sverige.

Idag hör man inte ungdomarna säga " hoppas jag inte blir för full" utan snarare "Fyy faaaaan vad full jag ska bli" Helst på så kort tid som möjligt. Man kan undra varför? Är det av den enkla anledningen som grupptrycket? Att känna att man är häftig när man inte kan stå rakt och istället vinglar ner för gatan och tro att man äger stan? Eller är det kanske för att våga visa sitt sanna jag? För att göra saker man är för osäker på och sen skylla på spriten? JA, jag vet inte. Det lär få bli en obesvarad fråga. Själv är jag bara glad att jag slipper.

Ni får ha en trevlig kväll!!




Kommentarer
Postat av: Sara

Men då är det inte kört med lägenheten ännu, ska hålla tummarna att ni får den! Det där med dubbla hyror är ju inte så trevligt. Våran hyresvärd har tidigare gjort så att vill man ha bort lägenheten tidigare än uppsägningstiden (3 mån) så går det utmärkt att annonsera på blocket själv. Brukar inte vara något problem att bli av med 1a hands kontrakt i centrum även om det bara är en eller två månaders marginal till inflytt. Tror inte Skuris heller är några problem, poppis det med! Nödlösning ifall hyresvärden inte ger med er :-)



Vädret idag var inte roligare, daskigt värre. Jag som sett framemot sol när Robert är ledig och vi inte har några planer före kvällen! Och stan är stängd... Nå får stöka på här hemma, finns alltid några bebisprylar som behöver flyttas om hihi

2010-05-01 @ 10:45:56
URL: http://krutgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!