Fartfyllt


Hej vänner! Nu har det varit full fart sedan sist. Vi har verkligen inte många lugna stunder men det gäller att passa på.

I måndags förmiddag var jag till läkaren för blodtrycket och sedan var det BVC nästa. Skönt med två flugor i en smäll. Han har precis traskat över 4000g och måttstickan visade 53 cm. Det tar sig!

Efter besöket åkte vi på stan med Emilios farmor och strosade, köpte lite höstfint till gossen och avslutade med en caffe latte på Åhléns. Därefter åkte vi hem för en myskväll i soffan.

Tisdagmorgon bar det iväg mot Haparanda och Ikea. Blev inga större inhandlingar men lite smått och gott packades i in i bilen. Väl klara där åkte vi till Rajalla (köpcentret).

Två tunikor senare satte vi oss i bilen igen, klockan visade kring halv åtta. Emilio hade skött sig exemplariskt under hela dagen. Duktig pojke! Destinationen ställdes in på Kalix och mamma och pappa.

Här har vi sovit inatt och blir här ytterligare minst en natt till. Har varit och hälsat på Emilios gammelmormor för första gången idag, spelat kort och fikat. Därefter åkte vi på cafe Myggan och fortsatte. Mätta och belåtna träffade vi Maria som flyttar ner till Västerås näst kommande vecka. Tog en promenad och surrade.

Nu däremot har vi gjort kväll och vi sitter och skopar i oss lite frukt och glass- gott. Ska återgå till det sociala livet!

Ha en trevlig kväll! 




Kommentarer
Postat av: Sara

Mysigt med besök hos föräldrarna, kan tänka mig att de inte klagar när barnbarnet (och ni såklart) dyker förbi ;-)



Ja alltså, dagen efter är jag verkligen inte avundsjuk på. Hujja. Däremot att sitta några vänner och surra under relativt ordnade former (så dagen efter blir hanterbar), det saknar jag. Har några utekvällar att checka in efter graviditeten har Robert sagt, gäller det bara att kunna slita sig också....



Aha, han kanske ville ha mer mat. Tillväxtperiod eller liknande. Hade en riktig gnällfia i förrgår som bara grät och ville ligga i famnen heeela dagen. När Robert kom hem var jag död som människa. Tack och lov bättre igår!

2010-08-12 @ 11:22:09
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Maria

Ja vet inte riktigt när Bambii ska komma ner, men så fort som möjligt :) Men vill gärna komma neroch hinna packa upp själv lite för sen blir de mycket i stallet för att se hur allt fungera.



Vet du det var VÄLDIGT roligt att ses, ja önskar ja kunde säga att vi får ta de oftare.. Men ni är hjärtligt välkomna och hälsa på när som hellst :) Och ja kommer komma upp så mycket ja kan så då är du inbokad!



Åh er lilla Emilio var jätte söt :) Och byxorna kommer bli jätte bra ;)

Kramisar

2010-08-13 @ 12:57:06
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!