Sista semesterdagen


Sitter och inväntar att det sista ska torka i tvättstugan och vad passar då bättre än att slå ner rumpan här en stund?!

Vaknade som vanligt upp till ganska grått och trist väder. Jag vill inte erkänna det men nu är sommaren över. Det går mot höst om än inte löven har ändrat färg. Luften har börjat bli kylig och så där härligt frisk. Andetagen känns lättare. På sätt och vis gillar jag det men det behöver inte bli nå kallare.

I morgon återgår vi till verkligheten. P börjar jobba igen- känns trist men that´s life. Behöver knappast upplysa er om att det har varit en toppensommar. Vi har fått träffa vårat efterlängtade underverk och utforskat vardagen tillsammans som nybliven familj :) Vad kan vara bättre...?


Igår var vi ut till skärgården och hälsade på Andreas och Sofi. Emilio fick åka båt för första gången :) Vi åt gott och hade det mysigt. Tack för trevlig kväll!

Åka båt



Men nu ska jag kila ut till tvättstugan igen. På återseende!




Kommentarer
Postat av: Sofia - Mamma till Tove

Det gör ju verkligen det! Men det är ju i alla fall kul att det hela tiden händer något med dem små :)

2010-08-29 @ 17:59:45
URL: http://sjarverud.blogg.se/
Postat av: Carro

Jaha, alltså i dom "nyrenoverade" oranga lägenheterna? Jag har också bott där :) Vi bor på hjortstigen, i mitten av hertsön, vad kul att du bodde så nära, då har jag ju någon att promenera med, jag brukar som inte promenera så mycket för jag tycker inte om att göra det själv :)

2010-08-29 @ 19:51:39
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Terese

Ja nog är det höst alltid

2010-08-29 @ 21:59:22
Postat av: Sofia n

Åh,det går i perioder;) förra veckan ville jag inte ha fler barn men nu är hon ute ur sin fas så nu är hon gullig igen så då börjar man fundera på ett syskon;)



Vilja sover inte hela natten,nej! Har klagat lite på siståndet för efter 6 månader har dom ju tydligen inget behov av att äta på nätterna mer.. Men jag försöker resonera så att hon är ju liten,6 månader.. Och så försöker jag tänka positivt,innan operationen åt hon en flaska på 200 ml på 1 timme och nu äter hon en på max 10 min så det går ju fort nu! hahaha! ;) .. Jag tror nattmålen försvinner av sig själv tids nog. När barnet är redo.. Förhoppningsvis snart. Nu ger jag nån kvällsvälling som ska vara extra mättande och hon verkar sova liiite längre och hoppar över 1 mål iaf! Går frammåt;)



Det är tungt när dom är vakna sådär länge och när dom sen kliver upp tidigt.. Det går inte att amma/ge flaskan lite senare sista gången så att han inte äter direkt halv 12 utan lite senare på natten?

Då hade du kanske fått nån timmas sömn.. Men det är ssvårt,och ännu svårare att få in rutiner när dom är sådär små. Men det vänder! :)



2010-08-29 @ 23:17:55
URL: http://underbaravilja.blogg.se/
Postat av: Carro

Okej, på vilket nummer bor ni? vi bodde på nummer 10.



Ja men självklart, nu i veckan passar jätte bra :) nån speciell dag som du kan eller? :)

2010-08-30 @ 07:50:12
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Sofia - Mamma till Tove

Oojaa :) Men sen varje gång det dyker upp nånting nytt så önskar man att inte tiden gick så ruskigt fort, snart är dem ju trotsiga tonåringar :b



Jaaa, jag håller tummarna för det och hoppas på att det blir en bättre matdag idag :)

2010-08-30 @ 10:05:20
URL: http://sjarverud.blogg.se/
Postat av: Sofia - Mamma till Tove

Eh, jaa alltså det har ju en tendens till att bli en hel del bilder och så vidare :b Men alla säger ju att man är som en dåre med kameran när det är första barnet, men med andra blir det inte fullt lika mycket bilder osv :b



Jag är från Boden :) Du då?

2010-08-30 @ 11:46:03
URL: http://sjarverud.blogg.se/
Postat av: Maria

Jepp ja trivs, fast något stort fattas ju och de är Bambii men han kommer snart :)

Ja vi ska få två stycken bebisar faktiskt, hehe. En jobbar kompis till Simon frågade om vi ville ha en kattunge och på den vägen är de, och den hade en bror som var så sööt oxå men inte blivit tingad när alla andra blivit de så då kan den ju få komma hit, haha :P Plast finns ju och de ska ju vara utekatter så dom har mycket att röra sig på.

2010-08-30 @ 13:51:32
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se
Postat av: Carro

Ja det är faktist några år sen :)



Ja men ska vi säga onsdag då? :)

2010-08-30 @ 15:32:37
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Carro

Oj jag kom på att jag är mest troligt upptagen på onsdag, men imorgon eller torsdag? :)

2010-08-30 @ 15:51:14
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Carro

Ne klockan 13 låter fint :) Måste bara se hur det är med Neo, han har hostat nu ikväll, får se ifall det blir nå mer, en promenad gör nog ändå honom bara gott men vi får se så han inte blir sjuk :) Vi kan ju höras imorgon på morgonen, messa när ni har vaknat så ser vi hur det är med Neo :) 0738265269

2010-08-30 @ 20:04:44
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Sofia - Mamma till Tove

Det är nog så :)

Ah, okej, det var ju inte så långt bort direkt :)



Haha, ojaa, tänk om man hade haft det så bra? :) Hade min sambo fått bestämma så hade maten stått färdiglagad på köksbordet varje dag när han kom hem från jobbet, men det kan han ju drömma om :b

2010-08-30 @ 21:01:08
URL: http://sjarverud.blogg.se/
Postat av: Sofia - Mamma till Tove

Jamenvisst :)

Njaa, alltså det där med att bara laga åt sig själv, det går inte. Levde på kaffe och te när min sambo var borta och jobbade en hel helg, hälsosamt :b När det är någon hemma är det ju i alla fall lite roligare :)



Haha, nee, hittade ingenting alls! Men hade ingen ro till att kolla ordentligt heller, kändes det som :b

2010-09-01 @ 09:28:21
URL: http://sjarverud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!