Efter en dag på IKEA


Är benen trötta och längtan efter soffan stor. Energinivån är låg men jag tänkte åtminstone försöka skriva att jag lever men förvänta er inget jätteinlägg.

Dagen har varit trevlig. Mötte upp Sofi och Andres kring 09.00 på morgon för att samåka mot IKEA. Vi hade förberett oss på att vi skulle vara långt ifrån ensam på stället men till vår förvåning så var trängas det sista vi behövde göra. Nästan tvärtom. Kanske var det fler som tänkte som vi men skulle föreställa "smartare" som inte gav sig in i leken och åkte dit? Tjiii fick dom. Kanske var vädret också en bidragande orsak då snön fortfarande faller. Nå ja nog om det.

Sitter och skrattar för mig själv och blickar upp mot taket. Jag tror våra grannar har fått sig mer än en klunk stärkande ikväll. Kareokemaskinen är igång och vad ska man säga... Dom är knappast nästa års Idoler. Det pitchas värre hehe men kul verkar dom i alla fall ha.

Nu ska jag luta mig tillbaka. Vi hörs mer i morgon, godkväll!




Kommentarer
Postat av: Hanna

Gå upp och greppa micken Sandra!! :) Hoppas ni har en bra helg. Vi har just gjort sushi och kokar egen glögg med min kusin och hennes kille. Lilleman sussar sött. Kram, vi ses!

2010-12-18 @ 23:41:31
Postat av: Carro

Ja men precis, ska vi börja redan imorgon? =)

2010-12-19 @ 07:46:48
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Josse

Tack så mycket för gratulationerna :) Det känns himla roligt!



Mår ni bra? Vart ska ni fira jul? Kram

2010-12-19 @ 13:35:07
URL: http://annajosefin.bloggagratis.se
Postat av: Carro

Ja alltså jag tänkte precis skriva mess åt dig, jag kan inte promma idag för jag ska jobba med min syster och kom kommer strax hit.. :)

2010-12-20 @ 08:27:06
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!