Förberedelser


Jag har suttit och skrivit handelslista inför i morgon. En ganska lång sådan då det fyller pappret fort när man väl börjar. Jag ska åka in till stan då P slutar (observerar att jag tar med mig Emilio, än känns det lite väl tidigt att lämna honom hemma) för att kunna åka direkt så att vi kommer hem i någorlunda vettig tid då Emilio ska gå och sova.

Menyn är färdig. Det blir en lax och räkcocktail till förrätt. Till huvudrätt blir det foundy med potatis och rofrukter i ugnen, sås, bröd och sallad och sist men inte minst en passionsfruktscheesecake till efterrätt. Jag tror det kommer resta smaklökarna alldelens utmärkt och är det inte ätbart så får vi väl i värsta fall stilla hungern med chips och annat tilltugg hehe.

Undra just om det kommer vara en miljon människor på systemet idag? Gissningsvis så är vi inte dom enda som är ute efter lite bubbel. Nå ja det lär visa sig om vi får nöja oss med butikscider :-P

Men nu ropar gossen från sovrummet, bäst att lyda. På återseende!


Smaka





Kommentarer
Postat av: maria

Ja de är sant, de gör dessa djur personliga :) Så ja får fjäska för honom sen. Att de inte fattar att man vänder och vrider på allt för att han åtminstonde ska få mockat och maten gjord, hehe.

2010-12-30 @ 11:45:42
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Jamen precis! Beach 2011 :D



När Andreas börjar jobba efter nyår, så börjar han jobba i sthlm! Så då blire att skjutsa honom varje måndag eller tisdag till flygplatsen! blink blink



Jo än så länge så gåre faktiskt bra att laga maten :) jag trodde inte det! Men gör gör storkok och då blire inte att laga allt för många gånger :)



Ser ut som att ni har en väldigt god nyårsmeny :D blir ni många? :)

2010-12-30 @ 11:56:38
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Anonym

Låter jätte gott. Tror risken är minimal att det inte ska smaka ;)

2010-12-30 @ 12:24:31
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Hehe precis ;) ;)



Vi kommer att åka med Emelie och Jens till deras stuga, så igår planderade vi menyn. Det blir en förätt på fuskskagen, sen potatissallad och oxfilé till huvudrätt och sen har jag faktiskt ingen aning vad vi har som efterrätt? Jag hoppas att det blir gott iaf, det var inte så stor ugn där, så vi satsar på att göra så mkt som möjligt hemma :)



Just nu så väntar jag på att en kompis och hennes kille ska komma förbi, hon är gravid och ska ha i mars :) sen så ska vi och handla med Emelie och Jens och sen hoppas jag på att vi får fara och hämta skoterpulkan med pappa! Men han lät lite envis :P vad hittar du och Emilio på idag? :)

2010-12-30 @ 12:48:00
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Jessica ♥ gravid vecka 35

SV: Härligt :) Jadå det hade vi!



Jag tror värkarna gjorde lite extra ont imed jag var så sjuk då också. Kroppen orka ju knappt med det så värkarna gjorde det inte mkt bättre. Men ja, vi är ju gjorda för det så det kommer nog gå bra :) Man blir lite så bara när man väl har smärtan men det känns bättre nu ^^

2010-12-31 @ 01:33:29
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/
Postat av: maria

Ja jag minns att de är de, usch så hemskt. Ja undra hur livet hade sett ut om saker inte hade blivit som de blev, nåja de får vi aldrig veta :)

Och nu när ja ändå skriver här vill jag ju passa på att GRATULERA DIG, hoppas du får en bra födelsedag och gott nytt år på dig!! Kram

2010-12-31 @ 09:31:04
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!