Mini monster



Mini monster


Vårat alldelens egna mini monster anlände igår då inte mycket var till belåtenhet. Det kändes nästan som om han hängde i mina tuttar hela dagen. Fick han inte det så syntes snart inte bara missnöjet- det HÖRDES! Han skulle heller inte sova trots att ögonen nästan rullade på honom emellanåt och det blev inte många sovstunder under dagen. Det kändes mörkt när man precis lyckats söva honom och man egentligen bara ville vicka omkull själv för att inte vakna mer förän till vintern och man istället tittade på klockan och insåg att han faktiskt skulle ha mat igen en kort stund efter. Något annat som också var pest och pina var självklart dom hemska bajsblöjorna som skulle bytas. Ja, måste jag säga att min egna frustration kröp närmre?  

I natt däremot har han sovit jätte bra utan nattliga vakor. Bara sagt till vid mat, funnit sig vid att ligga på skötbordet och därefter somnat efter lite mys. Stackarn var nog trött efter gårdagens prestation. Det är jobbigt att vara på krigsstigen.

Idag hoppas vi på en gladare och mer nöjd Emilio. Det är dags att vakna nu- så vi får väl se....?

Vidare ska vi på vårat första BVC besök i eftermiddag. Det ska bli spännande och se om han fortsatt gå upp lika bra i vikt och om man har skött sig som mamma.

Men nu kommer pappa och en nybytt Emilio för käk. Take care!




Kommentarer
Postat av: PiaSandberg - MejasMamma

Visst är det härligt med bebisar? ;) Nä, skämt och sido. Ta vara på bebistiden! Det går såå fort!

2010-06-28 @ 20:06:19
URL: http://piasandberg.blogg.se/
Postat av: Sinne

Man blir lite luddig i huvudet av alla uppvaknanden, men man vänjer sig efter ett tag! :) Och glömmer väldigt fort att man var halvtrött konstant!



Åh, det där måste vara de sötaste byxorna någonsin! :)



Vii hojtar!

2010-06-28 @ 23:11:40
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/
Postat av: Sara

Det låter som vårat barn ;-)



Oh my vad mycket med flytt, haft mamma o pappa här på packning idag. Igår var Roberts föräldrar här och putsade fönster. Jag har varit "barnvakt", inget annat än famnen har fungerat. Även om hon somnat på mig så har hon vaknat så fort jag försökt lägga ner henne. Vi ska inhandla en bärsele omgående! Hur går det med ert flyttande?



Ja, jag har ångest för det där med amning... Det gör så ont samtidigt som jag vill amma! Nu kör vi en mellanväg, ammar några gånger per dag och resten ersättning. Mår mycket bättre av det och Livia får ändå mysa. Det gör precis lika ont fortfarande fast bröstvårtorna hinner vila, men nu behöver jag inte "plågas" lika ofta...

2010-06-29 @ 22:39:29
URL: http://krutgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!