Ett fortsatt stigande tryck


Som ni märker blev det inget bloggande igår. Det fanns ingen tid för det helt enkelt. Började dagen med en rutinkoll hos barnmorskan som ledde till en massa blandade värden.

Bebis hjärtljud: 150slag/min
Blodsocker: 4,9
Blodvärde: 115
Blodtryck: 141/92
SF mått: 34cm
Vikt: Hmm.. borde vi inte tala om. 18kg

Bebis hade bestämda åsikter som vanligt och hjärtljuden var emellanåt uppe över 170. Blodvärdet visade ett mellanting, inte bra men inte jätte dåligt heller. Blodtrycket fortsätter och krångla men nu hade övertrycket sjunkt något medan undertrycket hade stigit och urinprovet visade 1g äggvita vilket gjorde att jag var tvungen att infinna mig på VC på morgon igen.

Sagt och gjort så traskade jag iväg just efter 8 på morgon och har nu landat hemma i soffan. Urinprovet visade samma nivå äggvita och morgontrycket var sämre än igår förmiddag- suck! Landade på 156/100 så nu är ny Tox prover tagna som ska bevakas under dagen.

Beroende på provsvaren och min BM:s samtal till specialistmödravården i Sunderbyn får jag någon gång i eftermiddag höra hur vi går vidare och vad som händer. Jag hoppas hon inte dröjer lika länge som sist med att ringa upp så att man slipper gå och fundera. Men nog om det.


Efter gårdagens besök så var det solen som gällde och när P slutade för dagen åkte vi till Sofia som har fyllt år för att göra middag. Menyn kom att bestå av Spicy kycklig, potatissallad, baugetter i ugnen, fetaost och grönsallad. Inte alls dumt! Marina var också på besök och det blev ett par timmar trevligt umgänge. Därefter blev det sängen.
..........

Idag är planerna att ta det lugnt. Ett nödvändigt måste, åtminstone fram tills dess att P slutar då vi är bjudna på middag hos Andreas och Sofi ikväll då det är hennes tur att fylla år. Jag tror det skulle bjudas på grillat. Mums!

Men nu blir det tv:n en stund. Ha en fin dag!




Kommentarer
Postat av: Emma

Men va eländigt. Hoppas det löser sig

2010-05-21 @ 11:11:44
Postat av: Jessica

Usch va jobbigt.. du får nog helt enkelt ta och lägga dig i soffan och endast stiga upp för toa besök.. Jädrans jobbigt om inte annat.. hoppas att trycket snart vänder ;)

2010-05-21 @ 11:35:21
URL: http://wearisome.blogg.se/
Postat av: Sara

Men nej vad bråkigt ditt tryck var! Och äggvita också. Då är det lugn och ro som gäller, inge stress. Får hoppas det bara är något tillfälligt alternativt en väldigt lindrig form av havandeskapsförgiftning!

2010-05-21 @ 12:41:41
URL: http://krutgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!