Helgen som gått


Jag ber om ursäkt för dom senaste dagarnas dåliga uppdatering. Det har helt enkelt inte funnits någon energi kvar för det efter att ha kommit hem efter dagens prestation vilket i och för sig inte har varit mycket. Formen fortsätter att svänga. Är det inte huvudvärk och stjärnor framför ögonen, illamående och värk så är det den ständiga tröttheten som spökar. Får se vad BM:s besök säger i morgon...

Snart är helgen över och vi återgår till vardagen. Är det bara jag som tycker att dagarna har swischat förbi?

I fredags var vi som sagt bjuden på middag hos Andres och Sofi vilket var mycket trevligt och det bjöds på riktigt god mat. Kvällen avbröts av Johnblund kring 24 snåret och vi begav oss hem till kudden.

Igår var vi och hjälpte Tero och Cenitha att flytta till deras nya lägenhet, eller det var rättare sagt P som hjälpte. Själv fungerade jag mest som ett socialt stöd för Cenitha om än det kändes som om jag också hade slitit i flera timmar när vi så småningom landade hemma i soffan igen.


Idag blev det en lågdragen morgon. Efter att först ha legat och vridit på mig i timmar steg jag upp just innan nio för att duscha och återgick därefter till sängen och har sovit till och från fram tills nu. Hjärnkapasiteten är inte på topp och det lutar åt en mycket lugn dag.

Vad ska ni hitta på?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!