Nya smakupplevelser


Godkväll mina vänner! Hur står det till? Själv har jag precis kommit in efter en fullspäckad dag. Morgonen började med en mindre sovmorgon efter gårdagens Fonduemiddag hos Andreas och Sofi som precis har flyttat in i en ny lägenhet. Middagen var jätte god och kvällen avslutades med en komedi innan vi med tunga ögonlock begav oss hemåt till sängen, Zzz!

Fondue


När sömnen väl var bortgnuggad ur ögonen på morgon kom gårkvällens värdar och hämtade upp oss för en dagstur som först bar iväg till storheden för att köpa en grill och sedan ut till Arcus och Vårmässan vilket kom att bli ett lagomt trevligt tidsfördriv. 

Väl hemma igen tog vi det lugnt en stund innan det var dags att åka till campingen där mamma, pappa, farmor och farfar står med husbilen för att äta grillat till middag. Det bjöds på oxfilé, potatisgratäng och grillade grönsaker. Very Delicious!

Nu däremot är det soffan som gäller fram till läggdags vilket förmodligen inte är så långt bort. Både rygg och ben skriker efter dagens vandrande. Natti,natti!




Kommentarer
Postat av: Sinne

Haha, man behöver inte vara smidig när man är gravid :) Vet du hur lätt man känner sig när ungen är ute, herregud :P



Det kommer bli jättebra med lerbäcken ska du se! :) Jag har faktiskt åkt buss 2 ggr med vagnen, halleluja, jag som aldrig åker buss haha. Det är SÅ lätt! Det är nästan lättare än bil för man rullar bara på vagnen. Och det går ju fort att köra bil/åka buss in till stan därifrån :)

2010-05-09 @ 09:28:58
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/
Postat av: Sara

Nämen, Sofie! Vi var i samma team fram till i höstas då båda slutade. Dessutom har hon bott granne med oss här tills de flyttade till Udden! Thurfjell också för den delen, men där har Robert bättre koll ;-) Gott med fondue, inte ätit sen jag var liten. Fick en gryta för något år sedan, inte blivit av att använda - men det ska ändras!



Jo precis, renoveringslägenheten. Så nu har Robert semestern räddad hehe! Vi kommer ta det eftersom, herregud ett nyanlänt spädbarn räcker väl mer än nog som heltidssysselsättning!? Får vi bo skabbigt ett tag istället. Känns lite som för dig, skönt att veta att det är fixat men ändå lite vemodigt att släppa denna lägenhet. Och flytta - suuuck... Det bästa jag vet att flyttstäda och packa. Not.



Tack så mycket, försöker njuta så mycket jag kan för känns som att jag kommer sakna magen sen! Tycker du också verkar ha helt behändig liten mage, i alla fall på bilderna!

2010-05-09 @ 09:30:06
URL: http://krutgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!