Utskriven från Hospitalet



Patientband


Saknat mig? Ja då förstår ni varför.

Besöket hos barnmorskan visade sämre tryck än tidigare vilket gjorde att hon skickade mig till Specialist mödravården i Sunderbyn för utredning. Det gjordes CTG kurvor, ultraljud och viktuppskattninng på bebis, kollades blodtryck, blodprover och urinprov som i sin tur ledde till inskrivning i ett par dagar för vidare undersökningar och blodtrycksmedicin. En form av havandeskapsförgiftning blev konstaterad.

Vill inte påstå att vistelsen har varit vidare händelsefull, snarare lååångsam men jag fick åtminstone eget rum och efter första dygnet även en tv som jag kunde fördriva tiden med mellan alla koller. Sen måste jag säga att man känner sig aningen missplacerad på BB som oförlöst mamma hehe. Det possitvia är väl att man börja få lite koll på personalen och deras rutiner och att man får se så många söta bebisar om än man hellre hade legat förtrollad över sin egen, men det kommer det också :)

När är dock frågan...? Kommer jag kunna gå hela tiden ut, ja det vet man inte. Allt hänger på dom kommande och regelbundna kollerna.

Har till och börja med blivit hemskickad på permisson med blodtrycksänkande och lite annat fram tills på fredagmorgon då jag ska tillbaka för nästa check. Jag vet med andra ord inte mycket mer än ni vilket till viss del känns lite jobbigt. Det som däremot känns skönt att veta är att bebis verkar må bra och att det snarare är mig det är fel på.

Håller tummarna för att slippa bli insydd igen. Ni anar inte frihetskänslan som infann sig när jag kom utanför dörrarna idag och kände friskluften fylla mina lungor. Nä skämt och sido så är det skönt att vara hemma igen.

Jag ska få sova i min egen säng!




Kommentarer
Postat av: Sara

Oj oj, vad jag tänkt på er - tror du jag pepprat sönder Robert med frågor, kollat bloggen för uppdateringar etc?! Igår surrade han med Tero på telefon, fick jag honom att fråga om han hört något innan dom nästan hunnit säga hej. Men idag hade Robert visst pratat med Petter så fick lite färsk update. Att det inte blivit bebis och att du mådde relativt bra så du skulle få åka hem ett tag!



Kan tänka mig att det är riktigt skönt att få komma hem på permis nu ett par dagar. Gissar att det är beordrat lugna puckar! Jobbigt med ovissheten, vilken trist vändning allt gjorde... Dock bra att bebis mår fint mitt i allt elände. Får vi se om det blir tidigare eller inte. Gör de snitt då? Eller blir du igångsatt?



Läggs du in framöver är det på intet sätt omöjligt att vi syns där, får vi komma förbi så får du kolla lite bebis! :-) Då kanske du får bättre framförhållning också så du kan plocka med dig böcker, dator, kanske fixa några serier att se etc. Har du något att roa dig med mellan undersökningarna!

2010-05-26 @ 19:37:58
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Malin

Men fy! Är det där du har hållit hus. Hoppas du mår bättre!

2010-05-26 @ 19:41:40
Postat av: Sara

Aha, men du får försöka ta det lugnt (så gott det går) så kanske du kan fortsätta vara hemma utan tryckökning! Som du säger, bara bra om bebis får växa till sig lite. Varje dag som går blir bebis mer och mer färdigbakad! Och ligger bebis inom normalmåttet nu så är det väl egentligen ingen fara om det skulle bli förlossning på en gång, ändå så pass långt gången! Men som sagt, varje dag som går är en bonus!:-) För dig i alla fall, själv hade jag gärna fött barn igår haha.

2010-05-27 @ 08:46:42
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Sofie

Usch då, att det skulle bli så :S Kan tänka mig att det blir lite långtråkigt men det är ju bättre med det säkra före det osäkra iaf. Krya på dig!

2010-05-27 @ 10:09:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!