Jultankar


Julen ja, den närmar sig med stormsteg. Till helgen är det första advent och då ska stakarna stå i fönstren och adventsljusstaken på bordet. För första gången på många många år så längtar jag faktiskt. Det ska bli jättemysigt att få pynta lite, känna stämningen infinna sig och fira jul som familj för första gången. Familj? Vad konstigt det låter men vi är ju faktiskt det.

Tidigare år så har knappt julen bekommit mig - Jaha nu är det jul igen, dags att köpa julklappar och äta julmat. Någon nedräkning till julafton har aldrig funnits. Något som kallas julkänsla har förstörts när man har jobbat i butik där julen börjar lite väl tidigt. Man går och nynnar på Gläns över sjö och strand och plockar i julpynt redan i början av November och framför allt så springer man arslet av sig enda fram till julafton då antalet kunder ökar drastiskt. Man hinner liksom aldrig stanna upp och faktiskt känna efter.

I år däremot så jobbar jag inte men framför allt så har vi fått världens mest underbara son som genast gör saken annorlunda. Jag tror och hoppas på en mycket stämningsfull och mysig jul. Men nog om det.

Emilio



Idag står det babymassage på schemat igen. Sita gången innan jul så hedanefter får vi hitta på något annat på tisdagar.

Men nu ska jag bege mig till köket och göra någon form av frukost, vad vet jag inte då det är lite fattigt med frukostmat men det ger sig. Ni får ha en bra dag!




Kommentarer
Postat av: Carro

Jaha, ja jag vet inte, eftersom jag gillar den vanliga beasåsen så :) haha. Hade velat hänga med på massagen idag men nu måste jag till tandläkaren, min jäkla tand sprack igår..

2010-11-23 @ 11:21:29
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Jamen jag vet! Visst måste han förvarna! ;) men nu säger han att nästa gång ska han köra bil ner! Jag vill absolut inte att han ska göra det, men då säger han att han ska julshoppa och då måste han ha bilen :P så jag får väl se om jag låter honom ta den :P



Hahaa jamen jag vet! Fattar dom inte att om dom börjar prata mitt i natten så vaknar den lille som ligger bredvid?? Sömntutor :P



Ååå vad jag längtar till helgen då jag får börja julpynta :D :D jag har alltid älskat julen :D och roligaste var ju när jag fick egen lägenhet och kunde julpynta precis som jag velat :D så efter jag flyuttat hemifrån tycker jag att julen är ännu roligare än tidigare :) och nu när Knut är här, hur roligt är det inte nu??? :D :D jag längtar redan till nästa jul!! :D

2010-11-23 @ 23:07:03
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!