Besök


Godmorgon vänner hur har ni det?
Här började morgonen just efter 06.00 efter den bästa natten på länge. Gossen har inte ätit och har bara vaknat en gång. Skönt! Utvilad... Nej!

Bloggandet hans inte med igår då det var full rulle. Dagen bjöd först på ett BVC besök. Ett besök som fick gossens kurva att vika av på både vikt och längd så barnmorskan var inte helt nöjd men jag anser att det inte var någon katastrof. Hon ansåg att han förmodligen har fått i sig tillräckligt för att vara nöjd men att han ändå behöver få i sig fler kalorier vilket han automatiskt kommer få när vi inför smakisar. I slutet av nästa vecka ska jag på en gruppträff om just mat så därefter är det dags att plocka fram kocktalangerna och då klättrar vi uppåt i kurvan igen.

Efter BVC styrde vi vår kosa mot Ica vilket kom att bli en kall och jäklig promenad då det blåste kalla höstvindar-brr. Väl framme inhandlades det inför middagen. P var på teamträff så en romantisk date för två dukades upp med Sofi. Vi snackade skit och följde idol med ena ögat. En jätte trevlig kväll!

Sofi och Emilio


Idag är inga större aktiviteter inplanerade. P är ledig vilket direkt innebär en roligare helg än förra. Vi får se vad dagen har att erbjuda men nu ska jag passa på att mysa ner mig i soffan en stund. Emilio sover som vanligt ute i vagnen.

Ha en bra dag!




Kommentarer
Postat av: Sara

Tack själv! Var bara kul att få bjuda igen lite!:-)

Jaa undrar just när jag ska kunna gå på stan med min donna, hon sover ju i vagnen men som bäst 40-50 min (oftast 20-30). Sedan är det inte alltför många minuter kvar tills det blir tråååkigt;-) Men hoppas på sittläget!



Nu är det Roberts tur att jobba helg, idag iaf. Så jag får roa mig själv. Blir att fara på födelsedagsfika hos en kompis sedan kommer Roberts föräldrar och börjar tapetsera fonden. Fortsätter imorrn! Ni då?



Och du, bry dig inte för mycket om BVC och deras kurvor. Så länge han är pigg o glad och inte verkar störas av något! Han hoppade väl rätt mycket uppåt förut, kanske stabiliseras nu? Ibland hoppar de små liven, ibland står de stilla.

2010-10-16 @ 10:34:47
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Anonym

Äsch dom och deras kurvor, det ska alltid vara sånt hysteri. Håller med ovanstående. Allt hänger inte på kurvorna

2010-10-16 @ 11:03:28
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Näe det är inge kul att vara krasslig... är jättesnorig och hostar... men idag har halsontet iaf gått över, hoppas att det inte kommer tillbaka! Jag försöker tvätta händerna ofta så att jag inte ska smitta Knuten! Hehe det hade ju varit helt perfekt om det fanns en avstägningsknapp för förkylningar ;)



Är jag fortfarande sjuk till på måndag så äre ju onödigt att komma och smitta ner er! =/ håller tummarna på att jag blir frisk! :)



Idag har vi haft fullt upp :D först promenad ner på stan, sen iväg till mormor som fyllde 81år. Hon fick fotografierna och hon blev jätteglad :D sen drog vi iväg till mamma och åt middag och nu ligger Knut i sängen och sover :) vad har ni hunnit hitta på idag? Visst äre skönt när killen är ledig?? :D

2010-10-16 @ 19:44:34
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Här hostar jag och snorar fortfarande! Så det är ju jätteonödigt att komma till er då =/ skit oxå! Det enda positiva är att jag inte har ont i halsen längre :P



Haha jepp vi skötte det där med tavlorna helt perfekt :D hon blev lite överraskad att jag hade en sån present åt henne, hon var inte alls beredd på det :)

2010-10-17 @ 10:46:13
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!