Vilket Aprilvädet


Den här veckan har hunnit bjuda på både regn, snö och solsken. Jag behöver knappast påpeka att jag föredrar det sistnämnda.

Igår promenerade jag och Emilio in till stan tills P slutade. Fast än klockan närmade sig 16.00 så var det fortfarande jätte varmt och skönt. Det blåste knappt och solen värmde. Det var nästan så att man kunde ana sommaren om man slöt ögonen. Härliga känslor infann sig.

Tittar man däremot ut genom fönstret idag så är det slask ögat ser. Det är inte precis så att man jublar. På morgon vräkte snön ner för att sedan övergå till regn på eftermiddagen. J*vla skit, ursäkta språket men jag hade hoppats på en lika skön promenad idag också. Istället får man bli blöt-suck!

Dags att rusa. Ha det bra!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!