The good and the bad


Dom sista dagarna har jag känt mig trött och allmänt ur form. Från att allt har flytit på till att mina dagliga promenader går skit, speciellt när man tvingas ut ensammen. Jag låtsas till en början att det går så fjäderlätt som jag innerst inne hade hoppats på men jag hinner inte långt innan jag vill ge upp, lägga mig ner och vänta på bärgning. (Jag undrar just hur det skulle se ut?) Jag fortsätter plöja mig igenom karlssons klister och intalar mig själv att det känns lättare i morgon men proceduren upprepas.

I flera dagar har jag känt ett enormt sug efter sött. Tänk att bara få mysa ner sig i soffan med alla världens läckerheter. Rent av vräka i sig utan dåligt samvete. Är det för mycket begärt?

Istället trycker jag i mig sallad i massor men hur jag än försöker så smakar det inte som godis.

The god and the bad

Aaaahhhh!




Kommentarer
Postat av: Carro

Nu ska jag komma och promenera igen, har ju varit lite krasslig i veckan men nu är jag pigg igen ;) Ska vi ta oss en promenad imorgon? jag messar

2011-02-02 @ 15:46:06
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Sinne

Jaa absolut! Då ska vi seees :)



Ja visst då. Korkade föräldrar! Blä!



Vart har ni tänkt söka till honom? Jag kan skvallra sen vilka dagis som är bäst haha :) Fast jag har ju inte jobbat på alla tyvärr, men lite halvkoll har jag. T höll på bli galen när vi skulle söka dagis för jag vägrade ha henne på ett som ligger här i närheten. Är mkt nöjd över att hon fått en fast plats nu kan jag lova!! :)



Du ska inte börja träna med mig? :D Jag ska skaffa kort till veckan! Jag ska gå på spinning tills jag dööör. Sånt som typ bara jag tycker om, alla andra verkar hata spinning?

2011-02-02 @ 20:02:08
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag tycker du unnar dig. Så duktig du har varit så kan du vara värd lite godis ;)

2011-02-03 @ 08:12:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!