Äntligen lugnt


Har precis vunnit en dust här hemma med en trött och grinig unge. Han har mer eller mindre skrikit sig till sömns. Jag vet inte riktigt vad han har börjat med? Det är tur att man har lärt sig att behålla lugnet då frustrationen är hög mellan varven, annars vette tusan vad man hade tagit sig till.

Tystnaden är som musik för öronen. Jag hoppas den varar länge.

Igår hade vi en softisdag då P var ledig. Vi gick på en morgonpromenad, åt frukost och mös fram till eftermiddagen då vi åkte iväg för att dämpa ner ekot i kylskåpet. Motinoscykeln kom också hem i samma veva så nu finns det ingen återvändo. Väl hemma igen ställde vi i ordning för middagsbjudning då Sofi och Andreas skulle dyka upp vid halv 5. Fläskfile stod på menyn. Mätta och belåtna slog vi oss ner i soffan för filmkväll och därefter blev det sängen.

Ikväll tror jag att jag ska inviga motionscykeln om inte morgonens promenad tar ut sin rätt. Jag känner mig mör i benen då föret var tungt. Det är inte mycket snö som behöver ligga på backen för att det ska bli kämpigt men man får se det från den ljusa sidan, det är desto bättre för kalorierna som ska brännas hehe.

Mysigt med helg, specillt när jag har båda mina män hemma. Få se vad som händer. Men nu ska jag gå och titta till gossen borta i sovrummet. Ha en fin fredag allesammans!

misson





Kommentarer
Postat av: Anonym

Hehe gullunge

2011-01-07 @ 14:46:51
Postat av: Sara

Oj just ja, det är fredag idag! Noll fredagskänsla var det här hehe. Beror nog på att det var röd dag igår! Helgen är rätt oskriven, röjja lite i Livias blivande rum så en tur till återvinningscentralen står på schemat! När det ser OK ut där inne kan vi börja fundera på att flytta över lillan.. Om jag pallar det;-)



Haha det låter precis som Livia! Samma visa i spjälsängen, hinner knappt lägga ner henne så är hon på mage. Och inte att hon vill sova så, nej nej. Blir kinkig efter ett tag, vi vänder henne till rygg och så upprepas proceduren. Jag vet inte hur många gånger vi kikat in i sovrummet och ner i sängen där vi sett en liten mini-skalle sticka upp...



Emilio kommer snart underfund med hur han sparkar sig framåt, Livia for också baklänges i början. Njut så länge det varar!

2011-01-07 @ 16:58:48
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Jag vill oxå ha en träningsmaskin! Inte en motionscykel pga mina knän, men en sån där som man trampar i och vevar med armarna samtidigt... alltså undra om du alls förstod den förklaringen? ;)

2011-01-08 @ 03:27:02
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Emelie & Hampus ;)

Ja duktig du är, jag har inte den självdisiplinen haha så lat som jag är, har ju då haft turen att gå ner till min vikt sen innan greviditeten :) men lite mer motion skulle ju inte skada!! :) i helgen har jaf varit med kompisar, nu är jag hos mamma i vånna, sen ikväll blir det ett vinglas med Tesse :) själv då?? =)

2011-01-08 @ 14:21:56
Postat av: maria

Nä då skolan har börjat igen, fast har inte haft något jullov men ingen skola men förra veckan hade vi två dagar och de var skönt att komma ut :)



Vad händer i helgen då?

2011-01-08 @ 16:36:26
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!