Fredag


Godmorgon! Här har vi just ätit frukost och Emilio ligger och lever rövare på golvet och mamman passar givetvis på att köpa sig tid här en stund.

När vi landade hemma efter middagsbjudningen hos Andreas, Hanna och Otto i gårkväll hade Emilio hunnit somna till i bilen på vägen hem och var inte alls särskillt trött längre. Själv var jag däremot knäckt. Dagen tog ut sin rätt så fort jag satte mig i soffan och jag sa till P att det är illa när man är redo för sängen före Emilio.

Emilio åt sin välling, mös en stund och nannade sedan kudden medan jag kämpade vidare i soffan till strax efter 21 då jag gav upp och gick och gjorde honom sällskap i sovrummet. Varför inte gå och lägga sig om man är trött? Så jäkla skönt!

Trots någon extra bonus timme sömn avlöser den ena jäspen den andra. Ja, jag sa väl inte att jag är pigg. Det tar tid att ta igen över ett års vaka.

Idag blir jag och Emilio ensam hela dagen då P jobbar sent. Trist att han alltid lyckas göra det på fredagar. Schemaläggarna har knappast hört talas om fredagsmys.

Så vad ska man hitta på idag? Jag har ingen aning. Dagen är som ett blankt papper som väntar på att fyllas. Så vi får se.

Men nu ska jag göra Emilio sällskap på golvet en stund. Ha en bra dag!

Gullunge





Kommentarer
Postat av: Anna

Ja gud så skönt det kan vara att gå och lägga sig tidigt ibland. Precis som du skriver, varför inte ta vara på sovtimmarna :-P

2011-01-28 @ 09:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!