Hipp Hipp Hurra!


Idag firar vi i dubbel bemärkelse.

Det var en värre uppsnoffsad och snygg karl som begav sig till jobbet på morgon med skjorta och slips, dagen till ära. P fyller nämligen år, grattis älskling! När han slutar bär det direkt iväg till kvällens firande med middag och läckra frestelser som jag förståss tvingas hålla mig ifrån men det fixar jag.

Sedan har vi den minsta i familjen som blir 7 månader idag. Det är knappt så att man fattar det. Igårkväll insåg jag att han faktiskt har börjat tjocka till sig ordentligt. Min lilla bebis är ingen man bär oberört på armen längre. Älskade unge!


Det blev ingen promenad igår, fötterna började inte kännas bättre. Vilket önsketänkande! Idag gör dom fortfarande ont men betydligt mindre än igår så idag fungerar dom inte som någon undanflykt. Ska traska iväg mot Örnäset och vidare mot stan på drygt en halv timme men först ska fjädrarna putsas.

Ha en bra dag!




Kommentarer
Postat av: emelie

Har ny blogg den andra var så jobbig att använda :) guu vad tiden går fort, man märker det verkligen när man har dom små liven som blir stora såå fort! hampus är ju redan 9½månad!! :)

2011-01-12 @ 12:05:39
URL: http://emeliegustavsson.bloggplatsen.se
Postat av: PiaSandberg - MejasMamma

Oj, 7 månader. Herregud vat tiden går! :)

Grattis till dom båda.

2011-01-12 @ 12:24:28
URL: http://piasandberg.blogg.se/
Postat av: Madde

Ja du, jag har inte mått illa överhuvudtaget, inte varit trött, ingenting. Var väl mest det som gjorde att jag inte misstänkte nått. Blev gravid medan jag fortfarande ammade. Så det kom som en chock. Typ som att du nu skulle upptäcka nu att du var gravid i 4:e månaden. Så det har väl varit en bra graviditet. Den har iaf gått fort. :)

2011-01-12 @ 13:08:10
URL: http://perssonmadelene.blogg.se/
Postat av: Madde

Magsjuka är definitivt ingen höjdare. Vi är inne på 3:e dagen nu, och ännu ingen bättring i sikte. Fy.



Bäbisen är beräknad till 13:e februari. Men Joel tror den kommer tidigare. Vi har ju bara UL att gå efter så det känns lite osäkert. Men nånstans där ikring iaf.



2011-01-13 @ 11:48:25
URL: http://perssonmadelene.blogg.se/
Postat av: maria

Hehe nej stockholm är ju inte så långt men lite för långt att ta sig i duggregn, det ansåg jag i allafall :)Vad har hänt i veckan då? Ja tycker veckorna lyger fram de är fedag IGEN i morgon.. Hm och ändå gör ja inget speciellt, eller jo har vart en hel del pluggande men idag blev hemtentan klar :)

2011-01-13 @ 13:15:09
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!