Snabb uppdatering


Godkväll! Hur har ni det? Här har vi äntligen slagit ner rumpan i soffan efter en lång dag. Tvätt, tvätt och åter tvätt har varit prio ett. En promenad och en mindre inhandling har vi också hunnit med. Benen värker och jag känner mig allmänt ur form. Jag hoppas på nya krafter i morgon.

Men nu till kvällens höjdpunkt- Solsidan!

Solsidan

En serie för både stora och små :)




Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha solsidan är grymt. Så jäkla sköna karraktärer

2011-01-31 @ 08:28:07
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Snart kommer Emilio oxå att ta sig framåt :D



Haha joo det blev lite svettigt på pumpen :D det gick bra, men det var tungt! Speciellt när jag körde pump igår oxå, så det kändes lite xtra idag :)



Alltså nu jobbar ju Andreas i kalix och kanske får göra det 2 eller 3 veckor till, så då blire inte ngt jobb i sthlm och då blire ingen påhälsning hos er! Ni ska inte till Kalix snart då? Ni får hemskt gärna komma och hälsa på oss :D

2011-01-31 @ 19:28:34
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Det skulle inte vara mer än några veckor jobbet, men det är ändå skönt att ha honom hemma :) även om det är lite trist nu, för att han jobbar kväll! Så när Knut gått och lagt sig är jag ju ensam tills han kommer hem. Men han kommer hem så sent så jag har ju hunnit somna innan han kommit hem! Så då träffas vi inte först på morgonen efter! =/ men man ska väl inte klaga över att han fått jobb, jag är superglad att han har jobb här i kalix :)



Lite trist, men jag förstår det! =/



Idag tänkte vi nog fara till Ikea, Andreas är ledig idag så då tänkte vi passa på att fara dit :) vi har lite grejjor som vi måste byta och fixa lite till :) vad ska ni hitta på?

2011-02-01 @ 08:31:38
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!