Vad hände?


I natt har Emilio chockat oss genom att sova hela natten, närmare bestämt från 20.00 igårkväll till 07.00 på morgon utan ett enda uppvak. Vad hände? Från att knappts sova alls till en hel natt. Är det vällingen som gör underverk eller är helt enkelt hotellvistelsen som har brytit den hemskt tröttsamma period som han har varit i? Ja, jag klagar inte men jag ropar heller inte hej för tidigt. Däremot så har det varit väldigt skönt att för en gång skull få sova en 8 timmars natt. Det var verkligen inte igår. I love it!

Har precis hoppat av motionscykeln och pulsen börjar hitta sin normala rytm. En sådan där skön känsla infinner sig i kroppen. Jag hoppas att Emilio inte vaknar ute i vagnen för jag vet inte om benen bär mig för att hämta honom. Han får gärna sova en stund till så jag hinner återhämta mig.

Tänkte promenare in till stan senare i eftermiddag. Vi är bjudna på middag hos Sofi och Andreas så istället för att P ska måsta komma och hämta oss efter jobbet så ser jag till att vara där redan när han slutar. Men nu soffan och tv:n en stund. Take care!




Kommentarer
Postat av: Carro

Ja alltså jag har vägt mig på morgonen på tom mage båda gångerna.. Nåväl, ska försöka hitta mig nån annan våg istället =) Hur gick det med promenaden idag ? =)

2011-01-18 @ 13:52:23
URL: http://carolinekarlsson.webblogg.se/
Postat av: Madde

Men vilken lyx att få sova 8 timmar. Sixten har ännu inte sovit en hel natt. Längtar till den dagen. Fast oftast behöver man bara stoppa in tutten, men ändå, man måste ju vakna. Nu är vi iaf officiellt friskförklarade, äntligen :)

2011-01-18 @ 13:59:02
URL: http://perssonmadelene.blogg.se/
Postat av: Sara

Men du, visst tar Emilio ett snack med Livia nu? Om hur detta med nattsömn sköts. För sådär ser INTE våra nätter ut just nu! Dagarna krånglar även där med sömn och mat. Mamma går på knäna...



Okej, det lät ju jättebra! Kanske vi vågar oss iväg vi också. Fast i och för sig, hmm... Kom på att jag behöver spis för vällingen och micro för gröten... Kanske går att göra havregrynsgröt med kokat vatten?! Fast blir som aldrig genomkokat. Får prova till mig själv först här hemma.



Helgen kändes inte riktigt som helg, Robert hade kvällsjobb fredag och jobbade även lördag. Ja du vet ju hur det kan vara ibland. Söndag plockade vi bort julen, bättre sent än aldrig!:-)

2011-01-18 @ 19:04:36
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Men vad duktig Emilio är :D



Näe precis, jag väntar på att få skjutsa honom till Lule ;) men det bygget har inte dragit igång ännu, det skulle ha dragit igång förra veckan men det är ngt tjorv nu så nu får vi se när det drar igång! Så än så länge så är han hemma, vilket iofs är bra och väldigt skönt :)



Egentligen så äre fikaförbud här oxå! Håller det väl ganska bra, men när jag blir bjuden när man är borta så gåre inte att säga nej, jag känner mig så dum när folk dukar fram enbart för mig och så äter jag inget! Så då brukar jag fika, men här hemma fikar vi aldrig :)



Jag tycker verkligen att du är riktigt duktig som cyklar och promenarar så mkt! Här gåre bara segt, och upp i vikt går jag..................

2011-01-18 @ 19:25:13
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se/
Postat av: Sinne

Absolut! Imorgon ska jag heem, HEM! :)



Men gud vilken skön natt, hoppas det fortsätter så :)

2011-01-18 @ 20:13:35
URL: http://sinnesvarld.blogg.se/
Postat av: maria

Ja de är ju som synd att de är lite väl långt mellan oss :( Men ska komma upp snart är de tänkt så då får vi försöka styra upp nå och träffas!! :)



Vad skönt att ni fått sova i natt hoppas ni får sova även denna natt.

2011-01-18 @ 21:37:42
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se
Postat av: Sara

Jaså Emilio mattjorvar också... Trist! Samma här, Livia har alltid gapat som en liten fågelunge men icket. Eller jo, hon gapar ibörjan men redan efter några tuggor är det big no no. Suuuuuuccckkkkkk!!!!



Nja är väl egentligen inge annorlunda med mjölkfritt, bara att Livia vägrar alla mjölkfria produkter utom ersättning. Så gör egen "vuxengröt" (typ grahamsgryn, manna, havregryn osv) som jag serverar med ersättning och välling gör jag på havremjöl eller bovetemjöl = kastrull. Jag förstår henne vad gäller grötarna, en fick hon ont i magen av och det andra smakar kemikalie (äpple eller banansmak). Vällingen ska visst smaka som vanlig barnmatsvälling m mjölk men hon totalvägrar den. Inte ens 1/4 välling och resten ersättning tar hon. Så gör egen där jag blandar ner hennes ersättning. Krångligare? Helt klart.



Åh vad trist att det vankas helgjobb i huset nästa helg :-( Buuu!



2011-01-18 @ 22:01:33
URL: http://krutgumman.blogg.se/
Postat av: Madde

Not to worry, kladdkaka är ingenting som lämnas som rester på mjölkudden :)

2011-01-19 @ 12:53:36
URL: http://perssonmadelene.blogg.se/
Postat av: Anonym

2011-01-19 @ 21:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!