Den som väntar på något gott


Första dagen på semestern och man vaknar upp till åskmuller och ösregn. Emilio bjöd till och med på sovmorgon till strax innan 09.00. Vilken tajming! Men vem ids vakna tidigt när himlen har öppnat sig?

Nu däremot är alla mörka moln ett minne blott och solen lyser på en klarblå himel och det är varmare än någonsin. Stack precis ut näsan genom altandörren och möttes av en tjock vägg av hetta. Ser knappt ut att blåsa heller så något säger mig att det kommer bli en svettig dag. Gårdagen var bara uppvärmning- pust! Om jag ändå också hade haft en större modell badbalja att sätta mig i....

Bada


Hade fruktansvärt ont i huvudet igår eftermiddag/kväll något som jag känner av även idag. Blir till att trycka i sig alvedon och förhoppningsvis orka med några inplanerade ärenden.

På återseende!





Kommentarer
Postat av: ma

Mormors badpojke nummer ett.

Tänk att mindre än 2 veckor kan kännas som så hemskt lång tid.Kraaaaaaam!!!!!!!!!!!!!!!

2011-07-10 @ 02:44:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!