Regnet det bara öser ner


Få se om det blir som dom lovat, trist väder hela veckan. Kanske blir det en blöt midsommar i år? För tillfället ser det inte bättre ut men man kan ju alltid hoppas att dom hinner ändra sig.

Trotsade regnet och åkte ner på stan på morgon för ett snabbärende medan P fortfarande var hemma. På väg ut till bilen gick jag och en facinerad Emilio under paraply. Vilken grej, tyckte han medan en annan försökte förklara att regn är ingenting man skrattar åt.

Nu däremot sover Emilio, P har åkt till arbetet och jag sitter nermyst i soffan. Regnet som smattrar mot fönstren ger en rogivande känsla. Så kan det gärna få fortsätta en stund till.

Efter lunch ska vi promenera iväg till Emilios farmor och hälsa på. Timmarna går så mycket fortfare med lite sällskap :) I morgon kommer Emilios mormor på besök och på torsdag kommer hans morbror hem från Göteborg i några dagar. Kul, kul!

Men nu ska jag luta mig tillbaka en stund innan det är någon som ropar från sovrummet. Take care!




Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Hahaa jo det är riktigt lyxigt när han börjat sova såhär länge! :D får se hur länge det håller i sig! Hoppas på hela sommaren ;D

2011-06-22 @ 02:38:39
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!