MVC


Idag har jag och Emilio promenerat till MVC igen. Att jag aldrig lär mig att jag bör undvika för långa promenader. Jag hann precis som förra gången inte långt så började jag få onda sammandragningar och hade förståss inte tid att sakta ner allt för mycket för att fortfarande hålla tiden utan det var bara att bita ihop tills vi var framme. Det onda gav med sig och vi hann bara klä av oss så var det våran tur.

Kerstin (BM) blev precis som förra gången inte godkänd av Emilio och han var väldigt mammig och kunde inte tänka sig att vara någon annanstans än i min famn. Han tittade mycket skeptiskt på henne under både blodtryckmätning och diverse provtagningar och såg ut att tänka - Låt bli min mamma, dig gillar jag inte. En besyddande pojke med andra ord hehe.

Hjärtljud: 150 slag/min
Blodsocker: 4,6
Blodvärde: 119 - Järntabletter kom på tal. Skit också!
Blodtryck: 139/74 - Lysande, hoppas det håller i sig.
Sf-mått: 29 cm

Nu sover han ute i vagnen och jag har slagit mig ner i soffan. Sammandragningarna har bytts ut mot foglossning och annan diverse värk. Suck! Lär bli en lugn eftermiddag/kväll och ett och annat stånkande och aj aj aj om jag känner mig själv rätt. På återseende!




Kommentarer
Postat av: Madde

Hihi det är som att mata en fågelholk när man matar Eskil :) Emilio lär nog komma ikapp såsmåningom. :)

2011-09-21 @ 07:05:31
URL: http://Frupettersson.wordpress.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!