Apoteksincident


Jag var på apoteket idag för att plocka hem nya Novalucidtabletter. Sagt och gjort så betalade jag och gick men hann bara runt hörnet innan jag kom på mig själv att ha glömt bort att fråga om maxdosen som inte riktigt framgår i bruksanvisningen. Jag vände om in igen och gick fram till kassan.

Butiksbiträdet blev osäker och började läsa på datorn samtidigt som hon frågade om jag inte tyckte att dom hjälpte. Jo då sa jag, men effekten är tyvärr oftast inte tillrickligt lång för att "bara" kunna ta två tabletter om dagen. Hon läste vidare och frågade om jag kanske hade provat en annan sort som jag inte minns namnet på. Nä sa jag, men jag är gravid... (Bara vissa sorter som är tillåtna) Hon tittade upp på mig och sa Eh jo jag vet..! Gud så dumt av mig haha. Precis som om jag antog att det inte syntes. Inte nog med det så insåg jag hur magen låg bekvämt upplagd på disken framför henne haha. Jag kunde inte annat än att skratta och säga ja det kanske syns. Aldrig slutar man då att göra bort sig. Men nog om det.


Ikväll ramlade Emilio och slog i sig i munnen så det blödde ordentligt och han fick förstås bli jätte ledsen. En fläskläpp började växa fram så vi satt länge med en iskub för att förhoppningsvis slippa det så gott det går. Mammas lillhjärta!

Till något roligare så fick gossen ett par vinterskor när vi var på stan idag. Vi satsade på den varma ligan så det fick bli ett par Kuoma med en ordentlig sula i storl 20 med 2 cm växmån. Här ska inga småfötter frysa i vinter :)

Kuoma



Men nu tillbaks till P och tv:n. Ha en fortsatt fin kväll!





Kommentarer
Postat av: Jessica

Tjo ;) Hoppas allt är bra med dig ;) Tänkte ge dig ett tips om kuoma skorna. På finska sidan brukar de kosta hälften så mkt som i sverige. förra året betalade vi ungefär 350 kr för Jolines kuoma skor i torneå

2011-09-01 @ 22:32:03
URL: http://wearisome.bloggplatsen.se
Postat av: Lisa - mamma till Knut

Men stackars lilleman som fått fläskläpp! Hoppas att den gått över till idag! :) vilka snygga vinterskor!



Vi får se om det blir ngn bio, ser att det inte går ngn bra ikväll =/ eller bra och bra, ngn som jag vill se iaf :) vi funderar om vi ska gå ut och äta här i Kalix bara och sen hyra ngn film och se hemma :) men jag tycker att vi måste hitta på ngt ngn dag! Vi får alla fixa barnvakt och så kanske vi kan gå ut och äta och se på film, innan lillbäbisen hinner växa till sig allt för mkt och du inte kan sitta i biosalongen utan att springa på toa hela tiden :)

2011-09-02 @ 10:42:31
URL: http://mammatillknut.bloggplatsen.se
Postat av: Jessica

Lite mera uppdaterat är det iaf :) inte för att jag är bäst på den fronten men ibland får man ngt il :P

2011-09-04 @ 20:58:15
URL: http://wearisome.bloggplatsen.se
Postat av: Maria

Hahaha ja jag har missat just den texten ;)

Oj då inge roligt att få fläskläpp hoppas den är bättre nu.



Skolstarten gick bra men är massor att plugga salstentan är redan den 23 sep. :S

2011-09-05 @ 14:40:39
URL: http://mandraiin.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!