Hängfia

 
Nu är Emilio äntligen fri från febern. Ja, jag tror faktiskt att vi kan säga äntligen den här gången. Själv däremot började jag känna mig lite tjock i halsen i och med att Emilio började må bättre men det har varken blivit bättre eller sämre så förhoppningsvis så blir det ingenting utav det. Men givetvis så avlöser det ena det andra på antingen det ena eller andra sättet så nu är det istället Carismas tur att ha feber. Den vägrar att lämna oss. Carisma har dock varit hängig och slängig och VÄLDIGT gnällig bra länge nu. Det är tänder på gång så vi kan inte annat än att hoppas att det är på grund av det febern hälsar på och att det inte är början till Emilios elände. Tyvärr så rosslar och hostar hon litegrand men hoppet är det sista som sviker en. Jag är så otroligt trött efter veckan som varit så jag orkar bara inte med något mer just nu. Låt mina goisar få förbli friska!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lilledu

Välkommen till min blogg!


Mitt namn är Sandra och jag älskar när livet leker och allt annat som förgyller vardagen. En tidig Junimorgon 2010 fick jag tillsammans med min sambo vårt första barn- en helt perfekt son.

I November 2011 var vi med om livets mirakel igen. Emilio blev storebror till lillasyster Carisma.

Här i bloggen skriver jag om allt som faller mig in. Allt från ytligheter till djupare tankar till vad som händer med våra småtroll.

Kom ihåg att livet är en gåva och att uppskatta varandra, vardagen och nuet är viktigt!

Hoppas ni gillar den. Enjoy!